5 TIPŮ, JAK SE UDRŽET ZDRAVÝ A V POHODĚ

TŘÍKRÁLOVÝ KOLÁČ
2.1.2023
SILNÝ ZÁZVOROVÝ LIKÉR
5.1.2023

Leden je měsíc předsevzetí. Do nového roku si je totiž dává nejeden z nás a v prvním měsíci v roce obvykle máme vůli je opravdu plnit.

S plynoucími týdny naše vůle vydržet a opravdu splnit vytyčený cíl obvykle klesá, máme pro vás ale pár nápadů, jak nový rok nastartovat tak, aby vám to vydrželo co nejdéle. Někdy totiž stačí opravdu málo, aby se v našich životech něco změnilo k lepšímu. A pro jistotu si můžete pročíst i pár nápadů, jak do nového roku vkročit zdraví a v teple.

gobelin-nahled

Polštáře pro pozitivní naladění

Psychická pohoda je půl zdraví, to ví asi každý. A takovou malou pohodu vám připraví i fešný polštářek, který udělá parádu nebo si na něm pohodlně zdřímnete. Výběr je i na našem e-shopu obrovský a na své si tak přijde opravdu každý. Parádní tipy najdete také uvnitř článku!
matrace4

Údržba a čištění matrací

V posteli trávíme i třetinu dne, takže je rozhodně dobré udržovat ji v čistotě. Nestačí však převlékat ložní prádlo, čistit je třeba i matraci samotnou. Víte ale, jak na to?
konvicka_nahled-1

Čaj s brusinkami a zázvorem

Zní to banálně? Šálek takovéhoto čaje funguje nejen při už rozjetém nachlazení, ale i jako jeho prevence. Naučte se jej (nebo jiný bylinný čaj na imunitu) pít každé ráno a máte napůl vyhráno.
manikura-nahled

Jak pečovat o ruce a nehty

Svoji porci zdraví si zaslouží i vaše ruce a nehty. Nohy nás celý život nosí, ruce pro nás každý jeden den dělají téměř vše. Co a jak dělat i jak si připravit domácí pečující kosmetiku se dozvíte uvnitř tohoto článku. Skvělá zpráva je, že takový malý rituál vám přinese i pravidelný relax.
zito-nahled

Žitný chléb: zdravý a málo kalorický

Preferujete bílé pečivo? Zkuste jej alespoň z části nahradit žitným chlebem. Nejen na snídani je mnohem vhodnější než klasický rohlík: zasytí vás na delší dobu. Upéct si ho hravě zvládnete i sami!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.