DO NOVÉHO ROKU ZDRAVÍ A V TEPLE

SILVESTROVSKÉ POHOŠTĚNÍ, JAK MÁ BÝT
28.12.2022
TŘÍKRÁLOVÝ KOLÁČ
2.1.2023

Jak na nový rok, tak po celý rok – kdo by neznal tohle staré rčení. A my vám do nového roku přejeme hodně zdraví a (jak se říká) nohy v teple. 

Tady od nás proto máte pár tipů, jak se o zdraví starat a jak mít nohy v teple, ať už vás v novém roce čeká cokoliv, a zároveň doufáme, že nám zachováte svou přízeň a potkáme na na stránkách našeho blogu i e-shopu i v roce 2023.

55351_img_0558_eshop-2

Zahřejte nohy od podlahy

Jak jsme slíbili, tady máte pár poctivých tipů, jak zahřát nohy přímo od podlahy - pomohou vám s tím teplé ponožky, deky i řada dalších parádních věcí, díky kterým už si ani nevzpomenete, co to jsou promrzlé prsty.
bederka-nahled

Jak na domácí kancelář

Trávíte hodně času u stolu? Dbejte na zdravý posed a správné držení těla, jinak vás rychle začnou bolet záda. Ostatně, své potřebuje i zdravý spánek, takže ani na něj nezapomeňte!

Aby bylo teplo i v posteli

Když už jsme narazili na zdravé spaní, je dobré si zopakovat, že v ložnici má být vždy dobře vyvětráno a ideální teplota pro spánek je kolem 18 °C. Že byste v takové zimě zmrzli? Na to jsou jiné vychytávky než přetopená ložnice. Teplo vám zajistí nejen teplé pyžamo, ale i správné ložní prádlo (např. z flanelu nebo mikroplyše) nebo třeba starý dobrý termofor.

zdravi3

Fungující pravidla proti nachlazení

Epidemie RS virů, chřipky a dalších respiračních onemocnění už má snad kulminaci pomalu za sebou, zima ale bude ještě dlouhá a imunita potřebuje posílit. Víte, jak na to?
voda3

Pití teplé vody doplňuje pitný režim

Uprostřed zimy chuť na ledově vychlazené pití přijde asi jen málokdy, věděli jste ale, že teplé nápoje (včetně teplé vody) nejen doplní pitný režim, ale zároveň jsou nebývale zdravé?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.