ZAHŘEJTE NOHY PŘÍMO OD PODLAHY

KARAMELOVÝ RETRO KOLÁČ S JABLKY
31.10.2022
HOROLEZKY NA VÝLETY A NA SVAČINKY
3.11.2022

Určitě mi dáte za pravdu, že jedna z nejhorších zim je ta, která jde od nohou. Jakmile jsou v diskomfortu nohy, je zima na celé tělo.

Citlivost vůči zimě máme samozřejmě každý jinou: někdo v 15 stupních vytahuje zimní bundu a vlněné ponožky, někdo ještě chodí v sandálech a aby se neřeklo, tak si natáhne tričko s dlouhým rukávem. Pravda je taková, že i tahle citlivost je do určité míry naučená. Když se bude zdravý člověk snažit, může se prostě otužit. Anebo si pořídit něco, co mu ty nohy zahřeje!

(NEJEN) PONOŽKY NA NOŽKY

Domácí obutí to jistí

První, co člověka napadne, když je mu doma zima od nohou, je pořídit si teplé bačkory nebo jako já, typický nebačkorový člověk, teplé beránkové ponožky. Ať už při dlouhém sezení u počítače při práci, sledování oblíbeného seriálu nebo na studené podlaze v kuchyni, bačkory jsou volbou číslo jedna! Kompletní nabídku domácího obutí najdete právě tady

Hřejivé ponožky

Jak jsem psala v úvodu, já mám nejraději ponožky. Ideálně měkké, beránkové, a ještě lépe, když jsou pořádně vysoké, aby zahřály i kotníky. I do bot dávám přednost ponožkám s příměsí vlny, jsou tenké a přitom krásně hřejí.

ABY ZIMA NEŠLA OD PODLAHY

 

Sedáváte rádi na zemi?

Pak si pořiďte tyto podsedáky, které jsou k použití na zemi přímo určené. Jsou vysoké, dobře se z nich vstává a hodí se do dětských pokojů i obýváku.

JAK JEŠTĚ ZAHŘÁT NOHY?

54990_img_2061_eshop

vlněné vložky

Boty i oblíbené bačkory snadno vyhřejete vhodnou vlněnou vložkou
16837_3k4411_6ks_eshop

něco ostřejšího

Spíš než skutečného chladu vás zbaví pocitu zimy, ale něco ostřejšího se někdy hodí!
55351_img_0558_eshop-2

na lenošení

Dokonalá sada pro odpočinek, to je beránková deka s polštářkem a stylovými ponožkami
55695_eshop

županodeka

A tohle už znáte? Mikroplyšová županodeka vás zahřeje cestou z koupelny a schováte do ní i nohy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.