TIPY PRO DOMÁCÍ KANCELÁŘ

SRNČÍ HŘBET S HOUBAMI A MASEM
17.10.2022
POLŠTÁŘE PRO POZITIVNÍ NALADĚNÍ
20.10.2022

Práce z domova je čím dál častější – jsou samozřejmě povolání, ve kterých to možné není, v těch ostatních řada zaměstnavatelů jako benefit nabízí možnost alespoň částečné práce z domova. 

Pokud patříte mezi ty, kdo doma takovou malou kancelář potřebují nebo kdo prostě třeba jen tráví hodně času u počítače, jistě víte, že pracovní místo přizpůsobit dlouhodobému užívání. Aby vás nic nerušilo od práce, musíte mít dostatek světla, nohy v teple a pořádně velký hrnek na čaj i kávu, aby vás nic nenutilo se od stolu zvedat. Pokud jste totiž někdy z domova dlouhodobě ji pracovali, tak jistě víte, jak snadno se dá prokrastinovat odcházením pro svačinky, čerstvý čaj a hledáním sušenek :-).

DecoDoma samozřejmě není kancelářský e-shop, naší doménou je prodej vybavení do domácností, i na prakticky zařízený pracovní stůl a práci u něj toho ale nabízíme spoustu. Podíváte se s námi?

VYCHYTÁVKY NA STŮL

Kam s tím?

Téma tohoto článku jsem si vybrala proto, že převážně  z domova pracuji přes 6 let. Můj stůl je extrémně maličký, takže s prostorem bojuji neustále (taky proto, že je něm během mé práce zvyklá spát naše kočka, která taky zabere celkem dost místa :-)). Tady proto hledejte opravdu praktické vychytávky, díky kterým nepřijde ani jediný centimetr čtvereční pracovního stolu nazmar.

Zásuvek není nikdy dost

Jedna z nepraktičtějších věcí, které jsem kdy objevila, je powecube – rozbočovač zásuvek ve tvaru kostky. Je velmi kompaktní, vejde se opravdu všude, snadno jej upevníte na jedno místo, aby se při každém vytahování kabelu neposunul, a jdou i štosovat na sebe. Nabízíme je v několika barvách a ve 4 variantách: s 5 zásuvkami, se 4 zásuvkami a 2 USB porty nebo se 4 zásuvkami a ovládáním přes aplikaci v telefonu a časovačem (poslední, pátá, verze má v balení i adaptéry do zahraničních zásuvek).
Pohodlně do nich připojíte počítač či notebook, tiskárnu, nabíječky na telefon či tablet, lampičku a další nezbytnosti.

PRO DOKONALÉ POHODLÍ

 

Na svačinu, zahřátí a ničím nerušenou práci

Nechce se vám pořád zvedat a běhat pro něco k pití nebo na zub? Základem je mít vše připravené, ještě než usednete!

VYCHYTÁVKY NEJEN K PRACOVNÍMU STOLU

19055_e (1)

silikonové chrániče

Máte v kanceláři židli pro návštěvy? Nenechte si zničit podlahy neustálým odsouváním.
1843402_540594_1_eshop

patrová polička

Podnos na cukrovinky využijete i jako patrovou poličku na drobnosti na stůl.
10512_img_4762_vykryt_eshop

vyhledávač klíčů

Hledáte pořád klíče? Od teď už nemusíte.
17878-4_e (1)

čistička vzduchu

Ideální do domácností a menších prostorů.
15696

masážní podložka

I při sezení u stolu můžete udělat něco pro své zdraví.
1840801_09640_eshop

osvěžovač vzduchu

Vůně vavřínu kubébového podporuje koncentraci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.