VELIKONOČNÍ DEKORACE Z VELIKONOČNÍHO KATALOGU

DORT VČELÍ PÍCHNUTÍ
27.3.2023
SVÍČKY ODDLÉVANÉ DO SKOŘÁPEK
30.3.2023

Příští čtvrtek začínají velikonoční prázdniny a od pátku i nás, dospělé, čekají 4 dny zaslouženého velikonočního volna. A kdo by onen volný čas nechtěl trávit v krásném prostředí?

Ve velikonočním katalogu se můžete pokochat nejen produkty s jarní a velikonoční tématikou, ale i radami, tipy a nápady, jak si udělat Velikonoce zase o fous hezčí a příjemnější. Najdete v něm recepty na oblíbené pokrmy, návody na originální vlastnoruční nejen květinové dekorace a mnoho dalšího. 

Tady ode mě máte výběr toho nejlepšího, ale věřte, že katalog opravdu stojí za prolistování alespoň v online verzi.

A pozor, k nákupu nad 990 Kč tu je nový dárek: sada tří vaflových utěrek s oblíbeným olivovým motivem, při nákupu na 1500 Kč je i doprava zdarma. 

Ubrusy zkrášlí každý kout

A je jedno, jestli je užijete na jídelní stůl, konferenční stolek v obýváku nebo klidně na stolek s květinami. Něžné velikonoční motivy se budou vyjímat všude. Zelený kopretinový ubrus nabízíme i ve variantě běhounu, k ubrusu s tulipány si můžete pořídit i klasické látkové ubrousky.

Zajíci nejen do oken

Ať už na stůl nebo do okna, zaječích dekorací není nikdy dost. Vyberou si všichni, ať už preferujete pestrobarevné dekory nebo dáváte přednost tlumenějším barvám. Který se stane vaším favoritem?

Na sladké drobnosti pro koledníky

Kromě vařených vajec a nějaké té drobné korunky koledníci ocení sladkosti. Nechte ty z obchodu letos plavat a připravte si svoje. S těmito pomocníky to bude hračka. Recepty najdete na našem blogu!

Bez beránka to nejde

Beránek patří ke svátkům jara od dob dávno předkřesťanských. Jehněčí maso se na talíř dostane málokomu, ve formě sladkého pečiva je však dostupný velmi snadno. Těsto použijte libovolné, někdo raději třené jako na bábovku, někdo preferuje kynuté nebo šlehačkové. Keramickou formu vždy důkladně vymažte a vysypte nebo si práci trochu usnadněte tou s nepřilnavým povrchem.

Textil pro doladění nálady

Až budete mít všechno hotovo, měl by přijít zasloužený odpočinek. Usaďte se do gauče ozdobeného polštářky s novými nádhernými květovanými potahy, na stůl dejte nikdy nevadnoucí kytici lučního kvítí a vychutnejte si šálek kávy či čaje z hrnku s jahodami a motýlky. Díky praktické podložce se sejným motivem vám neudělá kroužek ani na novém ubrusu.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.