LETNÍ KATALOG NABÍZÍ NOVINKY I OBLÍBENÉ KLASIKY

VELIKONOCE JSOU TU: MAZANCE I TIPY NA ZPRACOVÁNÍ VAJEC
7.4.2023
CO S VEJCI PO KOLEDĚ? NALOŽTE JE
13.4.2023

Očekávaný letní katalog je konečně tady a vy můžete vybírat z celé řady nových krásných produktů. Co se ve vašem domově zabydlí tentokrát?

Nový katalog, který si můžete v papírové podobě bezplatně objednat nebo si jej prohlédnout v elektronické verzi je konečně tady a nese se v duchu nových krásných vzorů, které vám zpříjemní jak čekání na léto, tak jeho prožití. Koneckonců si s nějakým tím krásným polštářkem, hrnkem nebo nějakou užitečnou vychytávkou na prázdniny pak můžete kdykoliv zavzpomínat :-).

Každoročně se snažíme respektovat sezónu, která právě přichází do našich zahrad i městských parků. S tím, jak se nyní bude bude polehoučku blížit léto a rozjíždět se grilovací sezona, budou na našem decoDomáckém e-shopu přibývat výrobky, které oceníte: zahradní nábytek a doplňky i zahradní vybavení pro děti, pestrá nabídka grilů a jejich příslušenství i zahradnické potřeby od opor rostlin přes fóliovníky, stylové dekorace, nářadí i pracovní vybavení.

Oblíbená je i letní obuv a další doplňky nebo vše potřebné pro letní stolování. A nechybí ani naše stálice v podobě napínacích potahů, povlečení nebo záclon. Zkrátka, je z čeho vybírat i co si jen tak prohlížet.

Listování novinkami vám usnadní dvě praktické záložky: bestsellery skladem i novinky na e-shopu

Pojďte si projít malou ochutnávku všech těch krás, které na vás čekají! Při objednávce nad 990 Kč na vás navíc čeká dárek v podobě sady 3 vaflových utěrek s olivovým vzorem.

55770_eshop-set

VLČÍ MÁKY PROZÁŘÍ VÁŠ BYT

Dekor vlčích máků se jen tak neomrzí. Nádherná, sytě červená barva prozáří každý kout vašeho bytu či domu a vy se tak budete moci kochat tou nádherou celoročně a ne jen během té krátké doby, kdy máky během června a července kvetou. Užijte si je na dekoračních polštářcích, jako umělou kytici do vázy, ubrusu či plátěné tašce, těšit vás budou prostě všude.
55887_55888_img_5324_eshop-2

RUČNÍKY A OSUŠKY NEJEN K VODĚ

Pořádně velká osuška se hodí k moři stejně jako k rybníku za vsí. Musí se do ní dát pořádně zabalit, aby ohřála z chladné vody, během krátké chvíle nasála všechnu vodu, která ulpí na těle, i se na i dalo natáhnout při slunění. Nadčasový modrobílý dekor s kotvami se neomrzí, ale vybírat můžete z různých materiálů, vzorů, barev i velikostí, než najdete tu přesně dle vašeho gusta.
5599201_eshop

PŘEHOZY NA POSTEL V NOVÝCH VZORECH

Ložnici dodají ten pravý letní šmrnc i přehozy na postel v krásných nových vzorech, např. s květy magnolie nebo koňmi. Vybrat můžete z velikosti na jednolůžko i dvojlůžko a nemějte obavy, vejde se pod něj opravdu celé lůžko včetně polštářů a vše tak bude chráněno před zbytečným usazováním prachu.
17821_sada2ks_e

VŠE PRO POŘÁDNOU ÚRODU

Klasické fóliovníky i ty malé na jednotlivé rostliny, opory pod jahodníky, díky kterým plody nehnijí, zahradní nářadí, průsakové hadice zajišťující stálý a rovnoměrný přísun vody přímo k rostlinám. U nás najdete vše potřebné, aby se i letošní úroda vyvedla a vy si dřinu v záhonech mohli aspoň trochu zpříjemnit.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

2 Comments

  1. vlasta lišková napsal:

    jaký je váš e-mail

  2. Jana Pippichova napsal:

    Paní Lišková,
    pro písemnou formu komunikace můžete kdykoliv použít tento e-mail: info@decodoma.cz. Snažíme se odpovídat okamžitě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.