KUCHYNĚ PLNÁ KVĚTIN

LANGOŠOVÉ MUFFINY
13.3.2023
MOTÝLCI Z LISTOVÉHO TĚSTA
16.3.2023

Taky už ve vzduchu cítíte jaro? Sluníčko začíná příjemně hřát, první odvážné kvítky krokusů a bledulí se mu nastavují a ptáci zpívají o sto šest. Tak si pojďte trochu těch květů přenést i do dekoru vaší kuchyně.

Začít můžete prakticky čímkoliv. Radost dělá drobnost jako ubrus, chňapka nebo hrneček, odvážnější mohou klidně vyměnit záclony nebo jídelní servis. A nezapomeňte omrknout ani nádherné smaltované konvice. Fungují i na indukční plotně!

Ubrusy prostřou jarní stůl

Ubrusy, běhouny, ale i prostírání - to vše udělá během stolování velkou změnu, která přitom není finančně náročná. A radost udělá květovaný ubrus i uprostřed zimy, kdy prozáří jídelnu úplně novou energií.

Záclony do každé kuchyně

Málokterý dekor je na záclonách tak vděčný jako květiny. Užijte si moderní, něžně fialovou borduru levandule na zácloně Mariana, oblíbený dekor odkvétajících pampelišek Marika nebo klasický celozáclonový vzor Ilona. A nebojte, máme i celé balkonové komplety!

Smaltované květy

Smalt je prastará technika výroby nádobí, která se díky své kráse prostě neomrzí. S nástupem indukčních ploten z mnoha kuchyní smaltované hrnce zmizely, ale začaly se vracet klasické konvice na vodu místo těch rychlovarných. Uvařit vodu na indukci je totiž blesková záležitost. A tak není divu, že se i smaltované nádobí začalo vyrábět takové, které si rozumí i s tou indukcí. Podlehněte jim, jsou opravdu nádherné.

Porcelán při každém stolování

Dekory porcelánových talířů umí být okouzlující a člověk se jimi může těšit každý den, při každém jídle. A pokud máte talířů dost, zkuste alespoň keramické slánky a pepřenky, třeba ty s motivem Blue Flower, který se mezi našimi zákazníky prakticky ihned zabydlel.

Pomocníci do každé kuchyně

I taková drobnost, jako je dobře padnoucí a funkční chňapka, dokáže vaření zpříjemnit. A co teprve, když jsou tak krásné, jako tyhle s květinovými motivy!

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.