PŘIPRAVTE SE NA JARO S NOVÝM KATALOGEM!

ARANŽ S KROKUSY ANEB DOMA UŽ LZE LÁKAT JARO
13.2.2023
FAZOLOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU A ZÁZVOREM
16.2.2023

Je polovina února a to znamená jediné: za měsíc je tu kalendářní jaro! A poznat už je to i venku: sluníčko začíná nabírat na síle, a když na něm chvilku postojíte, ucítíte, že už zase začíná hřát.

Jaro znamená nejen velký jarní úklid a vymetení pavučin ze všech rohů a zpoza skříní, ale pro zahrádkáře taky každoročně vyhlíženou novou sezonu. Ostatně, papriky mají i důslednější z nich už zasazené, na rajčata přijde čas na Josefa. Právě proto se i zahrádkáři mohou v novém, jarním katalogu těšit na spoustu užitečných vychytávek na jejich zahrady i balkony. Protože i na balkoně se dá vypěstovat opravdu leccos.

Na našem decoDomáckém blogu se snažíme sezonu plně respektovat: vaříme a pečeme ze sezonních surovin, nabízíme vám výběry minulých článků na aktuální témata a stejně tak různé pomůcky a vychytávky, které jsou k zakoupení na našem e-shopu a které by se vám v daném období mohly hodit. Jinak tomu není ani nyní a ani nikdy nebude!

Celý jarní katalog si můžete v celé jeho kráse prohlédnout v elektronické verzi, kterou se dá listovat stejně pohodlně jako tou papírovou, a navíc se z ní můžete „prokliknout“ přímo na konkrétní produkt, který vás zaujme.

Pokud vám domů papírový jarní katalog ještě nedorazil, můžete si jej objednat přímo tady

K objednávce nad 1500 Kč navíc nyní dostanete zdarma krásný dárek: ložní soupravu CICERO z naší exkluzivní kolekce LAVANDE. Myslíme i na Vašeho partnera, a druhou soupravu vám proto nabízíme za výjimečnou cenu 229 Kč.

Na letošní jaro se můžete připravit třeba nákupem květovaných ubrusů, k mání už jsou i první velikonoční, novinky najdete i v nabídce produktů s oblíbeným vzorem levandule.

Spoustu novinek i oblíbených stálic nabízíme také v sortimentu umělých květin a věnců, které jsou vyrobeny tak dobře, že je na první pohled od těch živých poznáte jen ztěžka.

Pohovku můžete mít jako novou během chvilky: jednak díky nádherným povlakům na dekorační polštářky, ale i díky bestselleru našeho obchodu: napínacím potahům, které nabízíme v tolika velikostech a variantách, že si tam musí vybrat podle svých potřeb i vkusu opravdu každý.

V nabídce najdete celou řadu krásných nových ložních povlečení a záclon a závěsů, a aby váš spánek opravdu nic nerušilo, nezapomeňte na výběr kvalitní matrace. A pokud jste s tou svou aktuálně spokojeni, nezapomeňte ji na jaro otočit, aby se neproležela jen z jedné strany, a případně ji doplnit také vhodným chráničem.

Všechny novinky pak najdete přehledně v záložce Nově v nabídce, nejoblíbenější kousky pak v záložce Bestsellery skladem.

V každém případě je z čeho vybírat! A pokud se vám náš obchod líbí a máte jej rádi, nezapomeňte pro decoDoma hlasovat i v anketě srovnávače heureka.cz ShopRoku 2022, zvládnete to levou zadní!

19490_2_eshop

KVĚTINOVÉ VĚNCE A KYTICE, KTERÉ NEVADNOU

Umělé květiny se dělí na dvě skupiny: ty, na kterých to poznáte, a ty, které jsou opravdu jako živé. Je jen na vás, které se líbí vám, u těch z našeho e-shopu si ale můžete být v podstatě jistí, že jejich nepřírodní původ na první pohled odhalí jen opravdu málokdo. Udělají parádu na vchodových dveřích, pozvednou atmosféru v místnostech, kde se živým květinám nedaří nebo v domácnostech, kde „i kaktus uschne“ :-).
17827_vykryt_e

NEJVYŠŠÍ ČAS NA FÓLIOVNÍK

Pokud ještě nemáte fóliovník, je na čase si konečně nějaký pořídit. Nebudete litovat. Tenhle má praktický půdorys velikosti 140 x 73 cm (takže se vejde i velký balkon nebo terasu), vysoký je přesně 200 cm. Je vhodný pro předpěstování sadby i samotné pěstování zeleniny. Třeba salátové okurky v něm budou velmi spokojené! Je dostatečně prostorný, najdete v něm 4 praktické police. Základ fóliovníku je tvořen bytelnými kovovými trubkami, které jsou chráněny pevnou zelenou plachtou se vstupním otvorem na 2 zipy.
prasky-nahled (1)

VŠE PRO JARNÍ ÚKLID NA JEDNOM MÍSTĚ

Ekologicky znamená ekonomicky, a u úklidu to platí na 100 %. V sekci Domácnost a úklid najdete vše, co můžete potřebovat, a to včetně odkazů na články na našem blogu, jak si (nejen) úklidovou drogerii v případě zájmu vyrobit doma. Nabídka ekologické drogerie je u nás samozřejmostí!
55820_img_4613_katalog_eshop

PEŘINY I POLŠTÁŘE PRO NIČÍM NERUŠENÝ SPÁNEK

Hitem posledních let jsou „nepovlékací“ peřiny a polštáře. Místo, abyste pracně sundávali a pak zase nadávali povlečení, hodíte do pračky rovnou celou deku nebo polštář. A když se vám chce, můžete je povléct stejně jako jakékoliv jiné lůžkoviny. Vybere si z široké nabídky klasických i těchto lůžkovin, sady peřiny a polštáře navíc vždy vyjdou o něco výhodněji, než kdybyste je kupovali samostatně.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.