PŘIPRAVTE SE NA NÁVŠTĚVY

SUŠENÉ OVOCNÉ ČAJE NABÍZEJÍ MNOHO VARIACÍ
16.10.2023
FALAFEL JE Z CIZRNY
19.10.2023

S přicházející zimou a Vánocemi se blíží také období, kdy řada z nás bude doma mít hosty možná nejčastěji za celý rok. Ať už jim můžete vyhradit samostatný pokoj, nebo to bude „jen“ rozložený gauč v obýváku, je pár drobností, kterými jim můžete pobyt zpříjemnit.

V panelákových bytech má místo na pokoj pro hosty málokdo, když ale děti odrostou, jejich pokojík se často stává takovým hluchým místem. Ideální je zbavit se sentimentu, sundat plakáty zpěváků populárních před 10 lety a další poklady a udělat z něj plnohodnotný pokoj. Nemusí to stát moc peněz a nemusíte dělat všechno naráz, je ale pár věcí, které hostům zpříjemní spaní.

Po velkou část roku tyto samostatné pokoje slouží jako pracovny nebo soukromé „trucovny“ a díky pár detailům v nich hosté nebudou mít pocit, že jsou někde navíc a užijí si komfort hotelového pokoje.

55678_c

1. Vše pro spaní

Investice do kvalitní postele a matrace do pokoje po hosty je náročná, obrovský skok v pohodlí ale zajistí i krycí matrace za pár stokorun. Z rozkládacího gauče se díky pár cm výšky navíc bude lépe vstávat a hlavně: i starší nebo úplně obyčejná, levná matrace se stane pohodlnou postelí. Srolovaná navíc nezabere moc místa! Vybrat si můžete z různých velikostí i materiálů.
55952_img_9114_eshop (1)

2. Komfortní lůžkoviny

Druhým důležitým bodem pro příležitostné přespání jsou rozhodně lůžkoviny. Skvělým řešením jsou soupravy DualFeel, které z jedné strany hřejí, z druhé mají zase spíš chladivý efekt a využijete je tak doslova celoročně. Nepotřebují povlečení, stačí je dát do pračky tak, jak jsou. Zkrátka, jsou doslova vždy připraveny k okamžitému použití bez žehlení a pracného převlékání.
5599201_eshop

3. Praktické, luxusní, útulné

V samostatných pokojích pro hosty oceníte víc než kde jinde přehozy přes postel. Ty brání, aby se na postel a ložní prádlo prášilo a dostávaly se do nich i další nečistoty, zároveň jejich design dokáže úplně proměnit atmosféru místnosti a dodat jí punc luxusu. Přehozy užijete i v místnostech s naopak velkým provozem a spacím místem zároveň - v dětských pokojích. Vyberte si vzor přesně podle svého gusta, nabízíme přehozy na jedno- i dvoulůžka.
17074

4. Kam s oblečením?

Další důležitá otázka je, kam si návštěva může vybalit oblečení, aby se neválelo v kufru, ve kterém prostě nikdy není přehled. Řešením je stojan na šaty, který navíc nemusí být stále vyndaný. Vyberte si z několika velikostí, některé jsou opravdu kompaktní a díky originálnímu vzhledu nebudou v pokoji působit jako laciné provizorní řešení, ale jako designový doplněk.
16857_img_5079_eshop

5. Stolek na drobnosti

Telefon v nabíječce, sklenka s vodou, hodinky, knížka a možná i radiobudík. Nejen na noc potřebujeme někam odložit pár drobností. Já osobně mám hrozně ráda tenhle odkládací stolek. Využijete jej nejen v pokoji pro hosty, který navíc často většinu roku slouží jako pracovna, ale i v obýváku. Je lehký a snadno přenosný, vedle oblíbeného křesla jej využijete dnes a denně.

Co ještě příjemní hostům pobyt?

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.