PODZIMNÍ KATALOG VÁS ZAHŘEJE ZEMITÝMI ODSTÍNY I MODROU JAKO NEBE

ŽLUTÁ PRO VAŠE BYDLENÍ
28.8.2023
NEKTARINKOVÝ KOLÁČ PLNĚNÝ MANDLOVÝM KRÉMEM FRANGIPANE
31.8.2023

Nový katalog je pro nás v decoDoma vždycky očekávaná a vítaná událost – ať už v redakci blogu, mezi kolegy z kanceláří, kteří je pro vás v uplynulých měsících chystali nebo přímo mezi kolegy ve skladu, kteří poslední týdny intenzivně naváželi a organizovali nové zboží, aby vám jej pak mohli obratem poslat a vy se mohli co nejdříve těšit z nějakého toho nového kousku.

A ano, četli jste správně, v uplynulých měsících, příprava nového katalogu je, jak se lidově říká, na dlouhé lokte. Neustále pečlivě analyzujeme, které zboží vám zaujalo a dlouhodobě vás těší a se kterým jsme se třeba trefili vedle a už jej nemá smysl dále nabízet. Na základě toho vybíráme, co by se mohlo líbit v nové sezoně, výrobky, které u nás najdete exkluzivně, musíme u výrobce objednávat i několik měsíců předem, aby se všechno stihlo. Teď už je ale vše hotovo a vy se s námi můžete těšit z nabídky ušité na míru vám, našim zákazníkům, i přicházející podzimní sezoně. 

Katalog pro podzim 2023 si můžete v papírové podobě bezplatně objednat nebo si jej prolistujte v elektronické verzi. Plážové osušky vyměňte za hřejivé beránkové deky, které máme v několika krásných nových vzorech, a můžete se s námi pustit do důkladnější prohlídky.

Beránkové deky, které v našem e-shopu patří k jednomu z nejoblíbenějších zboží a pro které se k nám vracíte (jak víme z vašich e-mailů, milujete je i jako dárky po své blízké), nabízíme v několika verzích: jako klasické deky, jako soupravy s polštářem i jako soupravy i s hřejivým prostěradlem. K výrazným i méně výraznějším dekorům navíc přibyly i méně výrazné, ale o to elegantnější jednobarevné deky, které perfektně doplní jakýkoliv interiér. Já osobně mám doma už mnoho let prošívanou deku LATTÉ, na níž nedáme dopustit a její hebký lesklý povrch mě ani po letech nepřestalo bavit hladit.

Ani v podzimním katalogu nechybí oblíbený dekor levandule, nově jej najdete třeba na gobelínovém běhounu a prostírkách nebo povlaku na polštář, nechybí ale ani oblíbené vaflové utěrky. A pozor, máme i krásnou kuchyňskou váhu!

Jestli mě něco v podzimní nabídce zaujalo, tak je to nádherné nádobí, ať už jsou to keramické jídelní soupravy JAIPUR nebo nádherné porcelánové novinky nejen s květy. Krása střídá nádheru i jednotlivých keramických talířů.

Nádherné kousky na vás čekají i v segmentu kabelek a peněženek, spousta novinek se na vás těší i mezi napínacími potahy na vaše pohovky, křesla a další čalouněný nábytek.

A nezaháleli jsme ani u zahradnických potřeb, protože i na zahradě nás čeká ještě spousta práce se sklizní i jejím zazimováním. 

 

56081_img_6236_eshop

LEVANDULE NA GOBELÍNU MALOVANÉ

Gobelínové výrobky se těší stále větší popularitě. Díky vysoké gramáži a pevným kvalitním vláknům přežijí věky, dobře se udržují a navíc vypadají jako luxusní zboží, i když nejsou nijak extrémně drahé. A uznejte sami, že tyhle levandule jsou opravdu povedené!
55947_img_6760_eshop

BERÁNKOVÁ SOUPRAVA GERDA

Beránkové deky jsou jedním z bestsellerů našeho e-shopu: deky nabízíme v mnoha dekorech, takže si mezi nimi vybere opravdu každý, a hlavně si zakládáme na kvalitě, naše deky si na první přikrytí zamiluje celá rodina!
20054_5_eshop

TERMOFOR VE SVETRU

Znáte na rychlé prohřátí něco lepšího než termofor? Používala ho i moje prababička a nejsem si vědoma, že by dosud někdo vymyslel něco lepšího. Pokud stejně jako já nemáte mikrovlnku, ani moderní pecičkové polštářky vás totiž nezachrání. Termofor zahřeje ruce, nahřeje bedra či šíji, uleví od menstruačních bolestí, vyhřeje studenou postel... Prostě kámoš, jak má být!
56156_727114-727114-povlacek-jos

NOVÝ TEXTIL S JOSEFEM LADOU

Obrázky Josefa Lady patří k našim národním sentimentům: i když je náhodou zrovna nemilujete, pohled na ně nás i díky Ladovým ilustracím v dětských knihách vždycky tak trochu dostane. Na letošní podzim pro vás máme celou novou sérii krásných povlaků na polštářky a povlečení. Už nějaký máte?

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.