UDĚLEJTE SI RADOST (TŘEBA K SVÁTKU)

TAŠKA JAKO JARNÍ DÁREK + DALŠÍ TIPY PRO ŽENY
6.3.2023
NANUKOVÉ ŘEZY ANEB SUPER RETRO 60. LET
9.3.2023

Dnes tu máme datum 8. března, tedy Mezinárodní den žen. Mnoho lidí má svátek spojený s karafiátem a ani jej už dávno neslaví, já ale ano. Důvod, proč si udělat něčím hezkým radost, je totiž vždy vítán.

Každá z nás si dělá radost něčím jiným. Některou potěší šperk či nová kabelka, někdo miluje krásné hrnky či pečicí formy a určitě není málo ani těch, kdo se nejraději ze všeho zachumlají do hebké deky. Pro všechny tyto případy i mnoho dalších je náš decodomácký e-shop vybaven. Co krásného tu tedy máme pro dnešek?

Hebkých dek není nikdy dost

Beránkové deky jsou naším dlouholetým bestsellerem. A není divu: jsou opravdu kvalitní, příjemné na dotek a jednou dekou přehozenou na gauči se pokoj dokáže změnit k nepoznání. Do které z těchto se zachumláte letos na jaře vy?

Elegantní šperky potěší

Někdo si rád poleží pod měkkou dekou, někdo se rád vyparádí a vyrazí na procházku. A k parádě od pravěku patří šperky. Těch máme v nabídce celou řadu, tak vybírejte a a nebojte se toho. Kdybyste viděli moji sbírku náušnic, náramků a různých tretek a cetek na krk, zjistili byste, že doma nemáte skoro nic. Tady máte i pár DIY nápadů, jak si parádu doma prakticky zorganizovat.

Praktické kabelky? Máme!

U kabelek lze s klidem říci, že stará láska nerezaví. Jakmile si nějakou oblíbíte, nosíte ji prostě až do roztrhání a její konec člověk téměř opláče. A přesně mezi takovéto stálice šaníků českých žen patří tyhle kabelky. Jsou praktické, vejde se do nich vše potřebné a vzhledově univerzální. No ne?

Pomocníci, kteří leccos ulehčí

A poslední trio pro parádnice je tu, tentokrát jej věnuji pomocníkům, kteří nám tu krásu vyladí opravdu k dokonalosti. Upravené vlasy, ruce a nohy i vůně jsou totiž přesně ty detaily, díky kterým se můžeme cítit skvěle.

Modrobílá krása

Okamžitým hitem se stala novinka jarního katalogu, série Blue Flower. A naprosto chápu proč - ten dekor je prostě neodolatelný. Který kousek bude váš?

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.