TAŠKA JAKO JARNÍ DÁREK + DALŠÍ TIPY PRO ŽENY

KOUTEK PRO VÁŠNIVÉ ČTENÁŘE
3.3.2023
UDĚLEJTE SI RADOST (TŘEBA K SVÁTKU)
8.3.2023

Tipy na dárky se hodí vždy. Někdy se nedostává fantazie, někdy vážíme každý vynaložený krok, a tak je příjemné poohlédnout se po nabídce zboží, které za vámi doputuje až ke dveřím.

Jistě vám neuniklo, že s prvními předjarními dny se pojí svátek označovaný Mezinárodním dnem žen. Mnozí ho v minulosti ze známých důvodů vytěsnili ze svého života, ale už to dávno neplatí. Vždyť potěšit své ženy, dívky, maminky, babičky, tety nebo švagrové (a dále nejmenované) květinami, je milé a radostné. A přidat malý dárek k pugétu, se hodí též. Stačí ho jen vtipně zabalit.

pozy.0004
Mimo to tu máme jarní svátky, narozeniny, oslavy všeho druhu, a pokud si lámete hlavu tím, co zabalit do dárkového papíru, pak jsme tu správně s naším jarně vyladěným e-shopem. Můžete mrknout do jarního katalogu (nejrychleji elektronického - VIZ ROBIN), nebo si ho na stejné stránce objednejte domů do schránky. Případně se proběhněte naším e-shopem, kde rychle a bezpečně nakoupíte.

Netuším, proč si jezevčík Robin vybral ze všeho našeho zboží právě textilní tašku s houfem koček :o) Ale líbí se mi moc, a určitě je dobré mít praktickou tašku po ruce, kdykoli běžíte za svými povinnostmi. Má dlouhá ucha na rameno, je vyrobená z kvalitního nemačkavého materiálu a uzavřete ji na zip. Věnovat ji můžete hezkým dárkovým způsobem, který tradiční tašku na první pohled nepřipomíná:

JAK VYROBIT Z PLACATÉ TAŠKY DÁRKOVÝ OBAL

Nebojte, svůj textilní dárek nijak neponičíte. Aby taška s uchy zůstala utajená, vyztužte její spodní část krabicí, do které pak naaranžujte další drobnosti - můžete mít v záloze nakoupenou kosmetiku, knížky, nebo další drobnosti, které kočičí ambaláž pěkně udrží pohromadě. Samotná taška bude poslední tečkou za rozbalenými dárky.

1 Kočičí taška má látkové dno. Tašku rozevřete, a dovnitř vložte vyšší kartonovou krabici, vyhovující rozměrům tašky. Boky by měly mít na výšku alespoň 15 - 17 cm.

 

2 Jakmile taška dobře stojí, přehněte dovnitř horní část tašky s uchy a urovnejte je na dně krabice. Dovnitř pak vložte své drobné dárky.

3 Obal převažte širokou mašlí buď do kříže nebo jen vodorovně či svisle.

VHODNÝM DÁRKEM MOHOU BÝT PÁROVÉ HRNEČKY

Když jsem hledala vhodný karton pro vyztužení látkové tašky, sáhla jsem po dárkové krabici s moka andělskými hrnečky (chystám k nim kávové pohoštění a brzy vám je nafotografujeme). Tašku jsem jimi doplnila a předkládám je jako další tip na milý dárek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.