POČÍTÁNÍ OVEČEK V BERÁNKOVÝCH DEKÁCH

5x VLOČKY V KUCHYNI ANEB ENERGIE NA ZIMU
30.10.2018
KREDENC PLNÝ RŮŽÍ S DÁRKOVĚ BALENÝM PORCELÁNEM
5.11.2018

V měkké náruči hřejivých pokrývek se to tak krásně usíná. Pokud jste si dosud nepořídili lehoučké beránčí deky a polštáře, máte co dohánět...

Nemohu říct, že jsem odolávala dlouho. O pořízení hebkých pokrývek jsem uvažovala jakmile mi přišly pod ruku. Ale doma máme teplo, chalupaření je v zimě jen občasné, a tak jsem nákup přece jenom odsunula na neurčito. Ale pak jsem vloni dostala beránčí soupravu dárkem. Potěšila mě převelice a po prvním vyspání v chlupaté posteli jsem honem objednávala druhou sadu. Děti beránky milují na spaní i na tulení přes den, a pokud i vy hledáte krásný a typicky zimní dárek, určitě s ním uděláte radost.

Deky, pokrývky i povlaky na polštáře jsou zhotoveny z mikrovlákna. Je to úžasně měkký a hřejivý materiál, který se snadno pere i udržuje. Imituje kožíšek beránčího rouna a jeho vzhled je neměnný. V kombinaci s jemnými počesanými textiliemi, z nichž jsou ušity svrchní díly pokrývek a polštářů, vznikají barevné kompozice s květinovými, geometrickými - a v tuto chvíli - vánočními dekory. Kromě pokrývek určených na spaní, naleznete na e-shopu efektní deky podšité módním úpletem vycházejícím ze vzorů ručního pletení, oboustranné deky s vysokým vlasem nebo deky s jemným manšestrem. Je skutečně z čeho vybírat.


V antialergické sadě obsahující povlak na polštář, pokrývku a teplou podložku vás čeká příjemné spočinutí. Hřejivý beránek kombinovaný mikroplyšem s jemnými florálními motivy dokáže bleskově zahřát. Okraje přikrývky jsou zakončeny pružným ozdobným stehem dobře držícím tvar, a k povléknutí polštáře slouží praktický zip. Před prvním použitím soupravu vyperte na 40 °C, a dále ji stejným způsobem udržujte. Výrobek rychle schne, takže bude opět rychle v provozu: BERÁNKOVÁ SOUPRAVA Z MIKROVLÁKNA GRACE, 3 ks, 995 Kč.
Dvojvrstvá přikrývka z mikroplyše s jemným vlasem a imitací ovčího rouna SHERPA, je na zimu jako stvořená. K lenošivé idylce patří i hřejivé ponožky se stejným dezénem. Svrchní strana je pletená a uvnitř vás zahřeje heboučký beránek. Ponožky mají univerzální velikost, obléknou je nožky s číslem 38 – 41: LOŽNÍ BERÁNKOVÁ SOUPRAVA NOEL S PONOŽKAMI, 799 Kč.
Málokdo se bez nich obejde. Patří k rodinné pohodě všech členů domácnosti. Vlastně si chladný večer bez zachumlaných nohou ani neumím představit. Módní deky a plédy patří také ke stylotvorným prvkům, které okamžitě navodí pocit útulného prostoru. Jen je nechte ležérně povalovat na pohovce v obýváku. Celý den se budete těšit, až tam spočinete: PLETENÁ DEKA S BERÁNKEM, růžová, modrá a béžová, 699 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.