KREDENC PLNÝ RŮŽÍ S DÁRKOVĚ BALENÝM PORCELÁNEM

POČÍTÁNÍ OVEČEK V BERÁNKOVÝCH DEKÁCH
31.10.2018
HRUŠKY V PODZIMNÍ KUCHYNI
6.11.2018

Růže jsou symbolem romantiky a smyslné krásy. Nicméně všechny tyto tvary porcelánu nabízíme také s modrými svazečky voňavé levandule. K oběma kolekcím patří dárková ambaláž.

Tedy romantika a zas jen romantika. Vánoční dárky si možná představujete víc zachumlané, ale potěšit někoho blízkého malovaným hrníčkem v pěkném balení je milé, a po celý rok radostné. Nevím, jak dlouho nám nabídka vydrží na e-shopu, tak raději v galerii přidávám další tipy na stolní porcelán a keramiku. Je fakt, že podobné dárky můžeme rozdávat (i dostávat) stále dokola. Pokaždé potěší.

Dekor i tvary stolního nádobí navodí v prostoru různou atmosféru. Odvážně působí ohnivá červená s puntíky nebo s vlčími máky, žlutá přináší veselí a teplo, modrá a bílá působí trošku přísně a chladně, ale evokuje čistotu a soulad. Šedá se tváří elegantně a moderně, černá vytváří kontrast a vyvažuje ostré barvy nebo bílou. Hledáte-li vhodný dárek, jednotlivé barvy a dekory velice rychle přiřadíte povahovým rysům obdarovaného. Hrnečky jsou vítaným osobním dárkem, kterým se zaručeně bez problémů trefíte do nálady.


NESTÁRNOUCÍ MODROBÍLÁ KOMBINACE

ruze2
Úplně stejný hrneček s pokličkou a sítkem na vaření bylinkových čajů (vyzkoušet můžete náš recept) naleznete i v nabídce kolekce s růžičkovým dekorem. Je to tak, všechny tvary máme i v provedení s levandulí. Najdete zde hrnky různého objemu, konvičku s šálkem i čajový set pro dva. Je skutečně z čeho vybírat.

ČAJÍK PRO JEDNOHO

konvicky
Pěkné čajové sety TEA FOR ONE jsou milým dárkem pro každého, kdo si chce hezky prostřít. V rodině, kde se převážně pije káva, budete mít i vy svůj soukromý ostrůvek. Set obsahuje konvici, v které si čaj připravíte, zatímco ve spodní části se příjemně nahřívá široký šálek. Většina kompletů využívá květinové dekory, které jim mimořádně sluší. Namátkou vybírám magnolii, růži a levanduli s motýlky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.