BABÍ LÉTO NA ZAHRADĚ

5 TIPŮ PRO ZPRACOVÁNÍ ÚRODY NA ZIMU
29.9.2020
SVÍCEN Z KVÍTKŮ HORTENZIE
1.10.2020

Když se vydaří babí léto, je po zbytek roku na co vzpomínat. Buďte co nejvíce v přírodě, ovšem skromnější sluneční paprsky podpořte teplou výbavou.

Zářijové období je plné veselých událostí - obvykle se konají posvícení, dožínky, vinobraní, ale současná vážná zdravotní situace přináší celou řadu omezení. Nezbývá než zůstat co nejvíce v klidu a plánovat si volné chvíle na svých zahradách i na procházkách v přírodě. Koncem týdne se oteplí, a to se dá ještě leckde sedět venku, třeba u ohně nebo grilování. Vyzbrojte se teplými plédy, hřejivými sedáky a obložte se polštářky. Zateplená vesta také není k zahození. V chladnějších dnech se chraňte proti nachlazení přinášejícímu oslabení organizmu. K zamyšlení vybízí také změna jídelníčku. Zařaďte do něj více potravin obsahujících vitamín C a často se zahřívejte teplými nápoji s medem nebo zázvorem.

Máte-li špetku volného času, okořeňte si ho trochou romantiky. Pořiďte si venkovní světelné řetězy nebo solární lucerny, které vám už v odpoledních hodinách nabídnou nezvyklou pohodu. Řetězy lehce zapleťte do větví kolem domácího sezení a zachumlejte se do plédů a přikrývek s hřejivým beránkem, byť byste měli jen pauzu na kávu. A pokud bude špatné počasí, nevadí. Zářící světýlka vytvoří alespoň krásnou kulisu za okny. Zkrátka pro sebe udělejte vše, co dokáže podpořit dobrou náladu. Mnohem lépe tak zvládnete napjatou atmosféru a déle zůstanete ve formě.

Spoustu příjemné inspirace naleznete na blogu i na stránkách našeho e-shopu.

Lehounký, ale hřejivý pléd s malými pompony z kolekce MELODY se stane příjemným společníkem vašich podzimních dnů. Zachumlejte se do něj kdykoli vás přepadne chlad. Přehoďte si ho venku přes ramena, nebo ho nechte v pohotovosti na domácím křesle. Mikrovlákno, z něhož je vyroben, vás okamžitě zahřeje. Vyberte si z módních barev hořčicové nebo žluté: PLÉD MELODY S POMPONKY, v rozměru 125 x 150 cm, 100% polyester.
Světelný řetěz skutečně zdobí 100 zářivých LED hvězdiček z tvrdé gumy, které snesou i venkovní použití. Proměňte jimi svou zahradu nebo balkon v kouzelné místo, které vám přinese pohodu. Řetěz vybavený časovačem je vhodný i pro použití ve vnitřních prostorách, kde si můžete ozdobit okna nebo vytvořit intimní atmosféru v ložnici: SVĚTELNÝ ŘETĚZ SE 100 HVĚZDAMI, délka 12,5 m, barva kabelu zelená, napájení 220-240V~50-60Hz.
Světelný řetěz, který jsme zapletli do pozadí pergoly na titulní fotografii, obsahuje 400 LED diod vyzařujících měkké, teplé světlo. Jeho účinek v zahradě byl kouzelný právě nyní, uprostřed posledních krásných podzimních dnů. Řetěz je vybaven přepínačem světelných intenzit s pamětí nastavení a využijete ho jak venku, tak i ve vnitřních prostorách. Protože miliony světýlek jsou neodmyslitelnou součástí každých Vánoc, nachystejte si je už teď, s pořádným předstihem: SVĚTELNÝ ŘETĚZ se zabudovaným časovačem, délka 8 m.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.