ADVENTNÍ KATALOG NABÍZÍ OBLÍBENÉ DEKORACE I ORIGINÁLNÍ DÁRKY

KDE SE VZALO, TU SE VZALO ANDĚLSKÉ ZVONĚNÍ
14.11.2023
JEDNO TĚSTO PRO TROJE CUKROVÍ RŮZNÝCH CHUTÍ
16.11.2023

Je to tu: adventní katalog je konečně venku a s ním i nabídka (nejen) vánočních dekorací a nejrůznějších krásných věcí, kterými můžete obdarovat své blízké: tentokrát navíc s dárkem v podobě svítícího betlému třeba na okno.

A že jsme si dali záležet, jeho příprava začala už před dlouhými měsíci, kdy jsme zkoumali, co všechno vás minulé Vánoce potěšilo nebo co byste naopak trochu vylepšili, a podle toho začali vybírat produkty pro letošní sezonu. A já osobně pevně věřím, že se vám trefíme do vkusu stejně jako předchozí roky. 

Katalog pro advent 2023 si můžete v papírové podobě bezplatně objednat nebo si jej prolistujte v elektronické verzi. Prolistovat si můžete i předchozí vánoční katalog.

Vše – tedy i to, co se do katalogu nevešlo – najdete kdykoliv po ruce a přehledně roztříděné do kategorií v záložce Vánoce, tak ji nezapomeňte pravidelně sledovat! Nyní navíc můžete nakoupit za ještě výhodnější ceny během Dní decoDoma, všechny zlevněné produkty včetně některých našich bestsellerů najdete právě zde.

Stálicí naší nabídky jsou oblíbené hřejivé beránkové deky, které nabízíme v několika nových vzorech, nové vzory (momentálně navíc se slevou!) najdete i u oblíbených souprav prošívaných dek Dual Feel, které vás zahřejí či ochladí, podle toho, co zrovna preferujete.

Každým dnem přibývají nové produkty i do sekce vánočního bytového textilu: od stylových zástěr a chňapek přes povlaky až po ubrusy a vánoční polštářky ve tvaru ledního medvěda či skřítka. Pozadu nejsou ani další dekorace: třeba vaši potomkové ocení svítící řetěz s dinosaury – ale nebojte, máme i klasické vánoční motivy :-). Nezahálí ani dekorační věnce.

Samostatnou kategorií jsou pak potřeby pro vánoční pečení, ve kterých najdete populární silikonové formičky, vykrajovátka, dekorační válečky, servírovací nádobí i klasické pečicí pomůcky jako silikonové podložky, které nahradí jednorázové pečicí papíry, nebo silikonové zdobicí sáčky, které se vždycky dobře vymyjí a nikdy nepáchnou zatuchlinou.

53339_img_3972_eshop

Vánoční běhoun s výšivkou

Máte v šuplíku damaškový ubrus po babičce, ale chtěli byste i něco vánočního? Přesně pro tyhle situace jsou běhouny jako stvořené: jeden základní ubrus různé běhouny přetvoří přesně podle potřeby a nejsou ani zdaleka tak drahé (a nezabírají v zásuvce tolik místa) jako celé nové ubrusy.
55948_img_9032_eshop

Beránková souprava FOREST

Nádherný zimní motiv lesa s jeleny v ještě krásnějších barvách v tónech vínové, starorůžové a smetanové. Tahle souprava deky a polštáře je prostě okouzlující nejpozději na první dotek, kdy vám dopřeje hebké a hřejivé objetí. Deky jsou hebké, jemné a nebývale lehké, takže zahřejí i křehké ruce, kterým už se s těžkými duchnami manipuluje špatně, a zamiluje si ji doslova celá rodina. Podívejte se i na naše další nádherné vzory!
kalendar

Velký adventní kalendář

K adventu patří i kalendáře, které nedočkavcům odpočítávají vyměřený čas do Štědrého dne. Naplňte dřevěné šuplíčky podle svých představ: třeba sušeným ovocem, pralinkami, sáčkem purpury nebo malou ozdobičkou. Stejně tak se do nich hodí františky, rolničky nebo třeba nějaká samolepka na okno, je to opravdu jen na vás.
20163_img_8507_eshop

Ty jsi má... levandulová....

Hledáte dárek, který potěší každou ženu? Kosmetika není nikterak originální produkt, o to víc potěší krásné dárkové balení v plechové vaničce s motivem levandule, která se i po vypotřebování se dá použít jako odkládací prostor na drobnosti. V téhle sadě najdete celou škálu produktů pro celé tělo, vybírat ale můžete i z dalších setů prémiové kosmetiky pro muže i ženy.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.