ZÁCLONA PERLA PRO VÁŠ LETNÍ BYT

7 TIPŮ, JAK V LÉTĚ PEČOVAT O PLEŤ, VLASY A INTIMNÍ PARTIE
28.6.2023
NEJLEPŠÍ DOMÁCÍ ZMRZLINY A NANUKY
30.6.2023

Vpustit slunce, nebo před ním utéct? To vám pomůže rozhodnout volba zastínění oken. I letní období vypadá v každém domově jinak.

Obydlí zastíněné blízkostí domů a situované do rušných ulic nás vždy povede k tomu, abychom své soukromí ukryli za záclonami. Oproti tomu okna cloněná zelení a obrácená vstříc dvorkům a zahrádkám s chutí ponecháváme bez zastínění. Vždyť těch opravdu horkých dní zas tolik nebude. K pocitu útulna však v mnohých domácnostech záclony patří. Do prostoru dokážou vstoupit se šarmem sobě vlastním.

Okenní textilie mohou mít v jednotlivých místnostech rozličný charakter i vzhled, který je podřízen celkovému vybavení a stylu. To, co na první první pohled zaujme, je sladění barev. Okno sice prostoru dominuje, ale je zasazeno do celku, v němž vše souvisí se vším. V nejbližším kontaktu jsou závěsy, mezi nimiž zaznamenávají stále větší oblíbenost zatemňovací textilie BLACKOUT, tkané ze 3 vrstev zajišťujících pouze 30% propustnost světla a zároveň tlumící hluk. 

V nabídce záclon jsou nejoblíbenější tzv. hotové záclony, s nimiž nebudete mít žádnou práci. Pokud vyhovují rozměrům vašich oken, případně i balkonových dveří, pak vám stačí vybrat si vzor, který se vám líbí. Záclony mají zesílené okraje pro upevnění a nečeká vás žádná jejich úprava. Potřebujete-li poradit s jejich zavěšením, více najdete v článku ZÁCLONY, KTERÉ STAČÍ JEN POVĚSIT. A pak už na vás v našem e-shopu čekají vedle oblíbených stálic i zbrusu nové modely, s nimiž bude vaše léto příjemnější.

JEMNÉ DETAILY VZORU PROPUSTÍ SPOUSTU SVĚTLA

perla1

Záclony s jemným vzorováním působí na oknech vždy trochu snově. Jsou tam - a nejsou, jen tak trochu dokreslují letní náladu. Je tak příjemné v souladu se sezonou zavěsit v létě záclony křehké a na zimu si vybrat krajku s robustním dekorem. Necháte-li záclony běhat na dřevěných nebo kovových kroužcích, můžete s nimi libovolně manipulovat a pracovat s nimi jako se závěsem. Samozřejmě za předpokladu, že to nenaruší vaše soukromí. 

HOTOVÁ ZÁCLONA PERLA, 350 × 160 cm, také v provedení pro okno a balkonové dveře

Hotové záclony se dobře udržují, téměř je nemusíte žehlit a k praní postačí program na jemné prádlo s teplotou 30 °C. Materiál nežloutne, ale k pravidelné údržbě doporučujeme prací bezfosfátový prostředek QUALT s bělicím účinkem.

VYBERTE SI VHODNÉ KOMBINACE DOPLŇKŮ - V TEPLÝCH BARVÁCH

perla1

Je pravdou, že záclony nepořizujeme do obytné místnosti jako první a nejdůležitější věc. Většinou řešíme nejprve podlahy a výmalbu stěn, pak dřevěný a čalouněný nábytek, koberce apod. Výběr záclon pak vychází z celkového stylu, který jsme si pro své bydlení vybrali. Zatímco zařízení místnosti zůstává po mnoho let neměnné, bytový textil patří k sortimentu, jímž můžeme čas od času domov osvěžit. Změna je vždycky příjemná a prozářené okno s novými záclonami, nebo dokonce i praktickými závěsy, se postará o velkou a pozitivní změnu. Společně s ní si můžete dopřát nový povlak na polštář, přidat zajímavou vázu nebo nějaký umělecký předmět. 

Svou letní paletu barev lze ladit do teplých tónů, které v nás v této době rezonují. Vybírejte na našem e-shopu:

  • Záclona PERLA, 350 × 160 cm / i pro balkonový komplet
  • Magnetická spona na závěsy TORONTO, různé barvy
  • Dřevěné kroužky na záclony se žabkami v provedení buk / dub / olše / mahagon
  • Dekorační polštář CURIOSITY s výplní
  • Sada porcelánových hrnků LOVE v dárkovém balení

JINÁ VARIANTA - V CHLADNĚJŠÍCH ODSTÍNECH

perla2

Tlumenější barvy se nepostarají o takový vzruch, jako barvy teplé nebo dokonce jásavé. Většinou ovšem padnou do duše častěji a také nás v prostoru déle baví. Potřebujete-li ke svému životu více klidu a odpočinku, vyberte si právě ty. Každá barva, kterou máte rádi, má své tlumené polotóny vytvářené pečlivým mícháním sousedních odstínů. Máte-li rádi zeleň, stačí, když její svěžest přibere trochu modré. Milujete-li žlutou, ale v prostoru by ji na vás bylo příliš, vyberte si chladnější okry. Celek zasaďte do šedé, do vše pojímající barvy chladného letního stínu.

Bílé záclony a barevné závěsy se od šedé perfektně odrazí:

  • Záclona PERLA, 350 × 160 cm / i pro balkonový komplet
  • Zatemňovací závěs BLACKOUT NOTTE tyrkysový, 135 × 180 cm, 1 ks nebo komplet 2 ks
  • Mikroplyšový povlak na polštářek DOUDOU, 40 × 40 cm
  • Magnetická spona na závěsy BRAMPTON, různé barvy
  • Polštář MEDVĚD, 30 / 50 cm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.