TŘÍDÍME A UKLÍZÍME NA ZIMU

6 DOBROT Z PUDINKU
14.9.2021
ŠPALDOVÉ SUŠENKY DO ŠKOLNÍCH LAVIC
16.9.2021

Když se překulí září, je čas uklidit nejen letní garderobu, ale i spoustu věcí, které nás provázely při letním cestování a v chladné polovině roku nebudou zapotřebí.

Je to natolik nepopulární činnost, že ji často odsouváme, co to jde. Nakonec nás kupy šatstva, bot a letní výbavy do přírody stejně doženou. Nezbývá, než jim obětovat čas a zatřídit je do hloubi skříní a komor. K tomu je dobré vlastnit kvalitní obaly, krabice, uzavíratelné úložné boxy, které se vejdou pod postele, nebo dokonce vakuové pytle likvidující objem textilií na minimum. 

Rovněž v bytě se vyplatí vyčlenit stálá místa pro věšáky, koše s víky, které pojmou hračky a další drobnosti, i například pro prostorový kovový stojan, na nějž lze odkládat šaty, které právě nosíte či vyžehlené kousky oblečení. V ložnici vám s každodenním úklidem pomůže užitečný „němý sluha”, v šatně zase rozmístěné stoličky, na něž lze krátkodobě cokoli odložit. Do těchto pomocníků stojí zato investovat, protože vám budou složit po mnoho let. Vše, co můžete potřebovat, naleznete na našem e-shopu.

S TŘÍDĚNÍM VĚCÍ VÁM POMOHOU NÁSLEDUJÍCÍ VÝROBKY:

19058_vykryt_e_z1

POTŘEBUJETE MÍSTO NAVÍC?

pořiďte si úložnou skříň z textilu

Všude tam, kde potřebujete překlenout nedostatek místa pro uložení oděvů, poslouží textilní skříň. Je to skvělý vynález pro každého, kdo nechce manipulovat s těžkými kusy nábytku. Textilní skříň vyřeší:

  • studentské bydlení
  • uzavřený prostor v šatně
  • improvizované bydlení pro hosty

Skříň má pevnou konstrukci, a díky kolečkům ji můžete přesunout do jiné místnosti, a snadno pod ní uklidíte.

TEXTILNÍ SKŘÍŇ NA KOLEČKÁCH, š. 75 × v. 160 × hl. 50 cm

1880601_04760-x51-00_e_z1

ÚLOŽNÉ BOXY VYDRŽÍ NA VĚKY

pořiďte si uzavřené, děrované nebo s obrázky do dětských pokojů

Police ve stylu skladiště lze variabilně naplňovat nejrůznějšími typy úložných boxů, které právě potřebujete. Obsah se v nich může přesouvat jak je zapotřebí. Ve skříni, v komoře nebo ve volném prostoru kdekoli, si vytvoříte flexibilní úložný systém, který bude vypadat výborně díky různým strukturám a barvám boxů.

Krabicím dodají na zajímavosti nejrůznější popisky nebo visačky připomínající dobře zorganizovaný archiv. Je to nesmírně užitečné, protože časem si nedokážete zapamatovat, co se kde nachází. Výhody naleznete i při úklidu - začnete-li s přebíráním obsahu krabic, nemusíte vykonat vše najednou, ale postupovat po částech. Kolem bude přitom stále uklizeno. 

Plastové boxy s otvory, s plnými stěnami i s imitací proutěných výpletů působí útulně a dekorativně, a tak si jich pár rozestavte do polic i v obýváku. Roztřiďte si do nich předměty, které dělají nepořádek - například příchozí písemnosti, doklady, fotky, ale také i drobnosti, které časem přeberete a vyhodíte. Pomohou vám vytvořit uklizený prostor a donutí vás dodržovat řádnou disciplínu.

V nabídce ZDE naleznete velkou spoustu košů a krabic bez víka i uzavíratelné boxy v kombinovatelných velikostech i zajímavých barvách.

ÚLOŽNÝ BOX INFINITY S VÍKEM A OTVORY, v různých barvách a velikostech

19063_e_z2

TRANSPARENTNÍ BOXY NA OBUV

pomohou s rychlou orientací

Hra na schovávanou tu nevyjde. V plastových boxech na obuv je na první pohled vidět, co je uvnitř. Boxy jsou k dostání v různých velikostech, aby se do nich vešla malá dámská i velká pánská obuv. Boxy jsou opatřeny větracími otvory sloužícími zároveň jako úchop, a díky tomu, že jsou omyvatelné, budou vašim botám dlouho a věrně sloužit.

Pozn.: O boxy je stále velký zájem, takže jsou často vyprodány, ale na konci měsíce září budeme vyřizovat další objednávky.

ÚLOŽNÉ BOXY NA BOTY, ve velikosti S / M / L / XL

19087_img_2466_vykryt_eshop_z2

NĚMÝ SLUHA

věrný společník každodenní garderoby

Nemusíte se držet zaběhaných zvyklostí, a oblečení, které si na sebe vezmete opakovaně, nechte jednoduše vyvětrat pomocí patrového prostorového věšáku, který se nazývá „němý sluha”. Tento věrný pomocník bude pokaždé připraven nastavit svá ramena pro výběr a skladbu oblečení - například když váháte, co se k sobě hodí, a skvěle poslouží také při vertikálním žehlení pomocí napařovače oděvů (STEAMEASY, video ZDE).

DŘEVĚNÝ NĚMÝ SLUHA, 49 × 99 cm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.