NAPAŘOVAČ ODĚVŮ STEAMEASY + VIDEO

ČÍM NAHRADIT CUKR V KUCHYNI
3.2.2021
PLNĚNÉ PRALINKY K VALENTÝNU
8.2.2021

Díky elegantnímu ručnímu napařovači oděvů můžete mít i na cestách svůj šatník bez pomačkání. S přístrojem si budou dobře rozumět i muži.

Žehlení mnoho lidí nepovažuje za zábavnou činnost, ale chodit po světě neupravení také nejde. Každá možnost, jak si usnadnit stále se opakující domácí úkony, je tedy nadmíru vítaná. Inovativní způsob žehlení pomocí nepřetržitého výstupu páry při horizontálním i vertikálním napařování odstraní nejenom záhyby, ale oděv zbaví také pachů, roztočů i prachových částic.

Pravdou je, že tento způsob žehlení důvěrně znám, i když díky jiným značkám. Při fotografování módy, bytových dekorací a na cestách jsme se bez napařovačů neobešli. Slouží rychle, a jejich nespornou výhodou je to, že nespálí i velmi jemné materiály, na něž byste si s normální žehličkou a tlakem žehlení rozhodně netroufli. Ale právě proto, že mohu srovnávat, jsem na náš napařovač STEAMEASY zvědavá. Už dopředu vám mohu říct, že jeho používání je návykové. V okamžiku, kdy ho třímáte v ruce, začnete se rozhlížet, co kde byste ještě mohli urovnat, napařit a vylepšit. Je to podobné, jako když dokončíte natírání, a potřebujete namočený štětec a zbytek barvy ještě někde uplatnit :o)

Takže vesele žehlete a napařujte, vozte si svůj přístroj na služební cesty i na dovolenou, a budete vždy upravení a příjemně naladění.


 

 

Elegantní ruční napařovač oděvů s ergonomickou rukojetí se postará o to, abyste byli i na cestách jak ze škatulky. Rychle a efektivně s ním dosáhnete reprezentativního vzhledu oblečení. Zároveň se během několika minut zbavíte nečistot, zápachu, virů, bakterií a roztočů, které se na oděvu mohou během dne vyskytnout. Stálý výstup páry pro horizontální i vertikální napařování zajistí snadné odstraňování záhybů i pomačkaných ploch zavěšených záclon a závěsů. Přístroj je lehký, kompaktní a dá se snadno složit do menšího tvaru. Objem nádržky na vodu je 100 ml. Součástí přístroje je kartáč na odstranění žmolků, vlasů a dalších nečistot.

CO NENÍ NA VIDEU VIDĚT

Napařovač je připraven k činnosti za 20 vteřin. To oceníte hlavně ráno, když objevíte pomačkání na oděvu, který si chcete obléct. Velice rychle ho vyžehlíte i na ramínku. Přístroj má napařovací panel vyrobený z nerezové oceli s tryskami na páru, která proudí ze zařízení kontinuálně. Právě stálý výstup páry a její tlak na látku se postará o efektivní odstraňování záhybů a pomačkání. Poté nechte materiál vydýchat a můžete se obléct. Nikdy se nepokoušejte upravit si šaty přímo na těle. Pára je opravdu horká a ublížili byste si. Na hodně pomačkané plochy (žehlila jsem třeba pánskou košili vyndanou přímo ze sáčku) použijte nepřetržitý proud páry, k čemuž slouží přepínací tlačítko.

NÁSTAVEC S JEMNÝM KARTÁČEM

18261-(1)_eshop_z3
Na napařovací panel můžete nasunout kartáčovací nástavec, který je součástí balení. Ruční napařovač oděvů se tak rázem změní na šikovný ruční čistič, který silou horké páry zlikviduje na oděvu a domácích textiliích zápach, roztoče, bakterie i viry. Látky tak budou nejen dokonale vyhlazené, ale i čisté. Můžete tak udržovat třeba sedáky na židlích, osvěžit si déle nošený kabát apod.

DOŽEHLENÍ DETAILŮ

18261_eshop-1_z2
Záhyby kolem límečků, nabíraných rukávů a špatně přístupných míst na oděvu vyžehlete horizontálně. Oděv položte na žehlicí prkno nebo na složenou deku a krátkými pohyby nerovnosti vyžehlete. Samet a materiály s jemným vlasem žehlete pouze jedním směrem. Vlněné materiály obraťte na rub a přežehlete je přes suché pevné pláténko, aby se povrch textilie neleskl.

 

Výkonu ručního napařovače není co vytknout, parní ráz je silný, tím spíš, že ve většině případů není nutné prožehlení několika vrstev, neboť při vertikálním žehlení upravujete pouze jednu textilii. Výhodou je složení přístroje díky sklopné rukojeti. Ocenila jsem i jeho nízkou váhu - váží pouhých 670 g, i to, že se dobře drží. Jsem dost velký puntičkář, takže jsem proběhla bytem a užila si vertikální napařování na zavěšených závěsech i na záhybech právě rozloženého ubrusu. Výrobci bych doporučila, aby součástí dodávky byla i rukavice s teflonovým povrchem, odolným proti vysokým teplotám, protože přidržet si látku v těsné blízkosti napařovače nelze. Musíte být zkrátka opatrní na prsty.

2 Comments

  1. Janků napsal:

    je tobré

  2. Jana napsal:

    Paní Janků,
    děkujeme a přejeme hodně volného času!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.