PERFEKTNĚ ČISTÁ DOMÁCNOST

ZÁŘIJOVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – ARANŽMÁ Z VŘESU
26.9.2022
TWIST BÁBOVKA S MÁSLOVOU DÝNÍ A ZÁZVOREM
29.9.2022

Uklidit a vyčistit domácnost je pořádná dřina, jsou ale věci, se kterými si člověk poradí jen těžko: prach ve spárách radiátoru nebo žaluziích, zašlé spáry na dlaždicích a podobné „chuťovky“.

V tu chvíli je mnohdy potřeba sáhnout po speciálních pomocnících, protože údržba klasickými metodami by byla zdlouhavá a s nejistým výsledkem.

Vyčistit dokonale myčku nebo pračku od usazenin jen s kartáčem nelze, hubice vysavače se taky nedostane všude a použití žiletky na žmolky na oblíbeném oblečení nebo dece je sice možné, ale i malý kousek vám zabere prakticky celé odpoledne.

Pojďte se s námi podívat na nabídku decoDoma – najdete v ní totiž leccos, co vám život výrazně usnadní.

DOKONALE ČISTÁ KOUPELNA A KUCHYNĚ

Dokonale čisté spáry

Věčné téma pro ty, kteří chtějí mít domov stále jako ze škatulky. Navzdory vší péči se ve spárách v kuchyni a koupelně snadno uchytí plíseň, kterou sice šmahem odstraníte, avšak skvrny po ní rády zůstávají na věky věků. Ať už jde o spáry mezi dlaždicemi nebo na lemu kolem sprchového koutu, vany či dřezu, máme jednoduché a elegantní řešení pro všechny.

I myčka a pračka si zaslouží péči

Ze špinavé a zanešené myčky či pračky čisté nádobí a prádlo nevyndáte. Zhruba jednou za měsíc (interval závisí od četnosti užívání) se rozhodně vyplatí dopřát těmto skvělým domácím pomocníkům tu správnou péči.

Dokonale čisté prádlo

Jak správně prát prádlo jsme řešili v samostatném článku minulý týden, výběr ekologických pracích prášků, gelů a aviváží je u nás taky široký. jak si poradit se specifickými záležitostmi jako záclony nebo odolné skvrny ale víme taky!

PRAKTIČTÍ POMOCNÍCI

Pomocníci pro každou chvíli

Ať už budete čistit cokoliv, praktická houbička vám pomůže v každé chvíli. Silikonové houbičky se hodí kdykoliv, kdy byste sáhli po klasické kuchyňské houbičce – jen se v ní nemnoží bakterie, nezapáchá a vyčistíte ji snadno třeba v myčce na nádobí. Melaninové nano houbičky nepotřebují téměř žádnou vodu, vyčistíte s nimi leckterou odolnou nečistotu a skvělé jsou třeba i na čištění bot.

Na nepřístupná místa

Už jste se po létě dívali, kolik prachu se zase usadilo v radiátorech nebo na žaluziích?  Já totiž ano. Spousta. A taky naštěstí vím, jak se ho efektivně zbavit. S čističem na žaluzie to chce trochu cviku, ale zejména na velkých oknech ušetří spoustu času (na těch s krátkým sklem už zabere dost času jeho nasazení na jednotlivá stínítka žaluzií). Na radiátory lepší pomocník snad ani není a smetáky plné vlasů a prachu se taky stanou minulostí.

CO BY VÁS JEŠTĚ MOHLO ZAUJMOUT

VŽDY DOKONALE SLADĚNÁ

Praktické spotřebiče

Na podlahy

Čističe na vše potřebné

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.