NOVÉ VZORY POVLEČENÍ, KTERÉ SI ZAMILUJETE

RŮŽOVÁ JE BARVOU ROKU 2023
20.3.2023
MÁSLOVÉ JIDÁŠKY S MEDEM
23.3.2023

Jednou z oblíbených proměn ložnice je prostá výměna ložního povlečení. Na jaro pro vás máme celou škálu krásných vzorů, pro děti, dospívající i dospělé, na dětské, klasické i prodloužené deky, na jednolůžka i francouzské postele, pro horkokrevné i teplomilné.

A pro případ, že jste teplomilní, ale občas vás přepadne nával horkosti, máme řešení 2v1 taky, sérii Dual Feel. U nás si prostě vybere každý. Řadu povlečení nabízíme i ve zvýhodněných sadách 2 povlaky na deku + 2 povlaky na polštář (a mnohdy se tam najde i povlečení na malé polštářky a prostěradla), takže se nemusíte bát, že vám nákup udělá vítr v peněžence. K nákupu nad 1500 Kč vás navíc čeká dárek. Vybrat si můžete mezi ještě jednou sadou povlečení a praktickou flísovou vestu, která je na jarní proměnlivé počasí jako stvořená.

Vzory moře pro dospělé i dospívající

Modrobílá kombinace je oblíbená ve veškerém bytovém textilu i kuchyňském vybavení a ložní prádlo není výjimkou. Mezi novinkami je i pár neodolatelných vzorů v barvách moře. Nalaďte se na letní dovolenou u vody, ať už to bude opravdu moře nebo třeba rybník na venkově.

Dual Feel, povlečení do každého počasí

Tohle úžasné povlečení je hodí kdykoliv během roku a ze všeho nejvíc na jaře a na podzim, kdy se teplé počasí střídá s tím chladným klidně ze dne na den. Dual Feel znamená „dva pocity“: z každé strany najdete jiný materiál. Na hřejivé straně je jemný chloupek, který příjemně zahřeje, ta vzorovaná je z hladkého mikrovlákna, které příjemně ochladí. Využijí jej všichni, kdo se v noci v návalech potí, např. ženy v klimakteriu. Ve chvíli, kdy přijde nával horkosti, stačí klidně uprostřed noci jen převrátit stranu na tu chladivou. V nabídce jej máme jako klasické ložní prádlo i jako prošívanou deku. Více se o sérii Dual Feel dozvíte právě zde.

Bavlněné renforcé

Název renforcé možná toho, kdo si nepotrpí na novoty v domnění, že se jedná o umělý materiál, odradí, vězte ale, že renforcé je 100% česaná bavlna - pouze ve speciální úpravě, která vyniká jemností, lehkostí (gramáž je 120 g/m²), vysokou prodyšností a zároveň pevností a odolností. 

I děti si přijdou na své

Nové povlečení potěší dospělé i ty nejmenší, ať už spí ještě v dětské postýlce, nebo pod malou či dokonce už tou klasickou dekou ve velké posteli. Uznejte sami, že s oblíbenými hrdiny se jim bude usínat hned lépe!

Prodloužená délka? Není problém

Oblíbená kategorie je na našem e-shopu i prodloužená délka – tedy 220 cm. Pokud totiž doma máte dlouhána nebo máte rádi deku až po uši a přitom nohy v teple, dobře víte, jak je nepříjemná klasická délka peřin. Tady máte pár tipů na novinky od českého výrobce prvotřídního ložního prádla, Matějovského, naše nabídka je ale co do materiálů i vzorů mnohem širší. Mnoho vzorů u nás navíc najdete v klasické i prodloužené verzi, takže na své si přijdou i páry s různými potřebami.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.