NÁRUČ PLNÁ TEPLA

5 TIPŮ NA VÁNOČNÍ SVÍCENÍ
22.11.2016
ADVENTNÍ SVÍCEN Z ETAŽÉRU / VÁNOČNÍ TRENDY
24.11.2016

Přiznejte se – většina z nás má ráda teplo. V našem podnebním pásmu jsme sice zvyklí na střídání ročního období, ale za kamny je zkrátka dobře. Naštěstí se můžeme schovat do hřejivých materiálů, z nichž můžete mít – třeba i ložní prádlo.

Prosinec přešlapuje za dveřmi, a je nejvyšší čas zachumlat se do všeho, co vás ochrání, zahřeje, potěší. Když komukoli z nás něco schází, pokaždé potřebujeme mít na blízku konejšivou náruč někoho blízkého i pořádnou porci tepla. Honem polykáme horký čaj, zamotáváme se do chlupatých přehozů a nazouváme báječné beránčí bačkory. Já se klidně přiznám k tomu, že mám navíc po ruce medvěda se starobylým kožíškem (ano, jsem medvědářka se vším všudy), který mě vyseká z nejhorších nálad. Což mi připomíná, že i váš živý chlupatý mazlíček můžete potřebovat nový pelíšek. 

Teď i vy právě možná hledáte typy na pěkné dárky pro své nejbližší, takže je tu příležitost pořídit věc, která předá vaše láskyplné poselství. Zamotejte své blízké do plyše, beránků a hebkých sametů. Pokaždé si na vás blaženě vzpomenou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.