KOUTEK PRO PARÁDNICI

HRNKOVÉ PEČENÉ NANUKY
22.5.2023
KDYŽ UBROUSKY ROZKVETOU
25.5.2023

Léto pro mě znamená sezónu parády a módy. Po několika měsících, kdy se člověk schovával pod bundy a kabáty, konečně stojí za to se vyfiknout – a všechny ty nádhery je třeba mít někde po ruce.

Ačkoliv se už roky snažím vést svůj šatník velmi minimalisticky (stejně většinu času trávím s dětmi v zahradě, kde spíš než parádní sukně a halenky a podpatky užiju legíny a crocsy), nikdy se mi nepodařilo zredukovat svoji zásobu letních šatů a sbírku všemožných cetek jako jsou náušnice, náramky a korálů.

A všechny tyhle parádičky člověk potřebuje mít po ruce a dobře zorganizované, protože jak se v nich jednou udělá zmatek, poskládat páry náušnic zpátky dohromady, rozmotat zašmodrchané řetízky nebo nedejbože prát a žehlit znovu všechny šaty, protože se na nich vyspala kočka, to zabere pěknou řádku času.

S kolegyní Terezou jsme proto prošly celý náš e-shop a vybraly ty podle nás nejšikovnější kousky, které vám s tím vším pomohou, pro inspiraci, jak uložit náušnice a další krásy, se můžete stavit i tady u nás na blogu, třeba v souhrnném článku Domácí tvoření: Kam se šperky a drobnostmi.

19959_2_eshop

Do šatny i ložnice

Ať už máte samostatnou šatnu nebo jen úzkou předsíň, praktický kovový stojan na oblečení se vejde všude, jeho podstavec má rozměry pouze 52x47 cm. Na praktickou spodní polici můžete odkládat kabelky, na ramínka navěsit nejen oblečení, ale třeba i oblíbené šátky, na kraje závěsné tyče se vejde i letní klobouk. Vše, co potřebujete na dooblečení těsně před odchodem do práce či na schůzku, budete mít hezky po ruce. Vybrat si můžete z bílé i černé barvy i z několika modelů.

V nabídce máme i o něco větší stojan FYN bez spodní police, který se vám možná bude líbit nebo hodit více, osobní preference máme prostě každý jiný.

Já kovový stojan používám ve spodním patře našeho domu na nejčastěji nošené kousky, abych pořád nemusela běhat nahoru do ložnice. V létě je ověšený šaty a sukněmi, které by se v poličce zmuchlaly, v zimě na něm mám kabáty a bundy, kterých máme pro celou rodinu víc než dost a na obyčejný věšák na zdi se to prostě všechno nevejde. Ty pak na zimu stačí strčit do závěsných vakuových pytlů.
Praktické jsou i závěsné policové organizéry.

19956_4_eshop

Štosovatelná ramínka

Když už jsme u toho věšení oblečení, geniální vynález jsou tato štosovatelná ramínka, která jednoduše navěsíte jedno na druhé, dokáže to ušetřit obrovskou spoustu místa. Tahle jsou navíc protiskluzová, takže ani lehounké letní halenky nebo tílka z nich nesklouznou a vy tak můžete s klidem odstřihnout vnitřní poutka sloužící i upevnění na závěs ramínka, která tak ráda vylézají ven a člověk je během nošení i několikrát denně musí zastrkávat.
13790

Boty, věčné téma

Člověk nemusí mít 20 párů bot, aby po návratu celé rodiny domů předsíň nevypadala jako obuvnictví, ve kterém se páve poprali dva sloni. Pokud na něj máte místo, je otočný botník skvělý pomocník. Pamatuju si, jak jsem je jako holka obdivovala právě v obuvnictvích a dnes si jej konečně člověk může pořídit i domů a nemít boty špinavé od těch, co mu děti svoje tenisky hodí na ty jeho. Ke všem párům se navíc vždycky pohodlně dostanete, takže celý roh, do kterého se botník vejde, využijete na maximum.

Pokud žijete sami nebo ve dvou a nepotrpíte si na sbírky bot, bude vám dost možná stačit i klasický malý policový botník, do kterého se vejde 6–12 párů bot, botník si tenhle botník si totiž můžete roztáhnout přesně podle toho, kolik na něj máte místa. Navíc je můžete stavět i na sebe, takže využijete opravdu každou píď!

19212_5_eshop

Nezbytné pro kontrolu

Žádná parádnice se neobejde bez zrcadla - na kontrolu celého outfitu, úpravu rozčepýřených vlasů i vyladění rtěnky těsně před odchodem z domu. Zrcadlo navíc opticky zvětšuje prostor (což je i důvod, proč se dávají do výtahů), takže se bez něj neobejde žádná malá předsíň, ve které navíc odráží i všechno dostupné světlo a tím ji celkově prosvětluje. Tohle má navíc praktický jutový rám, do kterého si můžete zavěsit pár oblíbených náušnic, které tak už nikdy nebudete hledat.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.