KÁVA A ČAJ – STARTÉR DO NOVÉHO DNE

5 TIPŮ PRO OŘECHOVOU SEZONU
15.10.2019
CHLÉB SE ŠPALDOU A UZENÝM MASEM
17.10.2019

Zpříjemněte si ranní rituály tím, že si uděláte za všech okolností čas na snídani. Bez ní je den v nepořádku.

Možná teď říkáte, že po ránu nemáte chuť, a snídat nepotřebujete. Že je opak pravdou, zjistíte teprve tehdy, až si na nový režim zvyknete. Ano, je třeba o půl hodinky dříve vstát, ale stojí to za to. Než vykročíte do sychravého rána, vaše tělo potřebuje zahřát. Ranní káva nebo čaj se o to postarají znamenitě.

co mít u stolu

* Cenné minutky vám ráno ušetří rychlovarné konvice. Jsou super rychlé, dobře se udržují díky tomu, že mají skryté topné těleso. Vyberte si takovou, která dokončí styl vaší kuchyně. Zvolit si můžete retro styl, nerezové provedení i například skleněný plášť, díky němuž vidíte perfektně na to, co se uvnitř děje. V nabídce naleznete i konvici s LED barevným osvětlením, které indikuje vybranou teplotu vody.

* Pokud milujete smalt a po ránu vás nic nehoní, pak dejte přednost tradičnímu čajníku. Je to výrazný prvek domácího ohniště, ať už preferujete elektřinu nebo plyn.

* Servírovací konvice na stůl, to jeden z nejpříjemnějších symbolů kuchyně. Signalizuje, že je dostatek času na kávu nebo na čaj. V tomto případě sáhněte po hrnečcích menšího kalibru a užijte si pohody spojené se stolováním. Skleněné konvice na čaj mohou obsahovat sítko, a lze v nich kontrolovat správnou přípravu čaje; ale vyberte si také porcelán nebo keramiku, jako zajímavý solitér.

* Tea For One - takto se označují působivé kompaktní konvičky s šálkem a podšálkem - to vše v jednom. Pokud je někomu pořídíte, vůbec to neznamená, že mu dáváte najevo, že je single; čaj totiž může pít jen jeden člen domácnosti a tak je souprava určena jen a jen pro něj.

* Běh do práce si zpříjemníte cestovními termohrnky. Obsahují kolem 400 ml, a je tak příjemné, že uchovají teplý nápoj i mimo domov. Ujistěte se, že hrnek dobře těsní, a pak už se s ním klidně vydejte i do terénu, třeba na rychlou procházku s vaším čtyřnohým přítelem.

* Nezapomínejte na to, že vaše děti mají docela jiný vkus. Udělejte jim radost obrázkovými hrnky, nebo přímo celou snídaňovou soupravou. Porcelán bývá často zdobený postavičkami z jejich oblíbených pohádkových příběhů.

* Hrnky patří k nejmilejším předmětům v domácnosti a také k oblíbeným dárkům. Jistě najdete v nabídce takový, který přesně vystihne vkus obdarovaného. Zohledněte zda vybrat porcelán či keramiku, potřebný objem, romantický nebo moderní dekor, zda koupit párové hrnky v dárkovém balení, solitér plný květin, anebo novinku - skleněný dvouplášťový hrnek v elegantním designu, který déle uchová chlad i teplo. Se sympatickým hrnkem v dlaních totiž začíná každý den.

Veškerou stolní výbavu hodící se i na skvělé dárky, naleznete na našem e-shopu v sekci VYBAVENÍ KUCHYNĚ.

Hliníková konvička pro přípravu tradiční silné italské kávy se skrývá pod elegantním květinovým dekorem. Připravíte z ní až 6 šálků kávy. Ve stejném dekoru nabízíme i misku o objemu 560 ml: MOKA KONVICE FLORIS, 399 Kč, MISKA, 119 Kč.
Elektrické rychlovarné konvice mají nejrůznější materiálové provedení. K posledním novinkám patří sklo a keramika. Keramický plášť konvice s dekorem golfového míčku patří k výjimečnému zpracování, na nějž nejsme u podobného kuchyňského spotřebiče zvyklí. Pořiďte si elegantního společníka pro svá pohodová rána: RYCHLOVARNÁ KONVICE CONCEPT SE 2 ŠÁLKY, 1,5 l, 999 Kč.
Nabídka růžičkového porcelánu v těchto tvarech se na e-shopu neustále obměňuje a v centru zájmu stojí především čajová souprava Tea For One, tedy komplet konvičky, čajového šálku a podšálku, který patří k pěkným osobním dárkům. V současné době je k dostání také samostatný hrnek o objemu 340 ml, a hrnek s víčkem a keramickým sítkem na čaj: SADA PRO JEDNOHO Tea For One, konvice 400 ml, 349 Kč; vysoký hrnek 99 Kč, hrnek s víčkem a sítkem 199 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.