JARO BUDE PLNÉ KVĚTIN

LEHKÉ JARNÍ MENU NA VÁŠ STŮL
9.4.2019
TVAROHOVÝ MAZANEC Z FORMY
11.4.2019

Květinový trend je nejpřívětivějším společníkem našeho domova. Byla by škoda neohlédnout se po nějaké inspiraci.

V interiéru kombinujeme více materiálů, různě barevné plochy podlah a stěn a poměrně velké množství textilu, který bývá funkční i jenom dekorativní. Pokud máte rádi květiny, je jasné, že nemohou vstoupit do této mozaiky libovolně. Musíte se rozhodnout, zda využijete grafického efektu na menší ploše tapet - například za lůžkem nebo v rohu sedací soupravy, nebo zda půjdete do výrazného koberce, který má za úkol rozzářit pokoj, kde není dostatek denního světla. Možností je opravdu hodně a krom sledovaného účelu, se vám musí výsledek líbit.

Pokud si chcete utvořit názor v bytě majícím už daná pravidla, a hledáte jen příjemnou změnu, pak se pusťte do proměny pomocí textilu. Jako příklad poslouží nové povlečení na postel, které dá ložnici okamžitě nový ráz. Dokončete jej doplňky, které ladí s novou barevností, a uvidíte tu změnu. Obývací prostor doplňte polštáři a okenními závěsy. A pokud potřebuje osvěžit vaše sedací souprava nebo oblíbené křeslo, svěřte ho květovaným napínacím potahům (například z kolekce POESIA s romantickými volány). Celý plán vás bude stát jen půlhodinku času. Květinové proměny totiž bývají láskou na první pohled.


...bude to vypadat nějak takto. Sprška nadýchaných peřin a polštářů vás každý večer přivítá s náručí plnou květů. Energie, kterou si ochotně bereme z přírody, může mít i takhle něžnou podobu. Je nasnadě, že okolní prostor potřebuje jen křehké sklo, světlé kusové koberce pro pohodlné vstávání, bílé proutí na drobném nábytku - například, a pár tahů růžovou, žlutou či fialovou na drobných doplňcích: BAVLNĚNÉ LOŽNÍ POVLEČENÍ VERONA také v prodloužené délce, od 599 Kč.
Napínací potahy plné růží nezapřou slunnou Itálii, odkud pocházejí. Vybrat si můžete z modré i růžové barevnosti v kombinaci bavlny s polyesterem díky němuž se nemačkají, a po vyprání rychle schnou. O romantický vzhled se postarají nejenom volány, které zakryjí například otlučené nožky staršího nábytku, tak i žabičkový vzor, umožňující potahům dokonale se roztáhnout do šířky a přizpůsobit se nábytku. K napínacím potahům doporučujeme zakoupit upevňovací váleček k zafixování do potřebného tvaru: NAPÍNACÍ POTAHY POESIA, od 895 Kč.
Vypít si šálek čaje z pěkného porcelánu je velice příjemné. Dnes už je samozřejmostí, že svůj porcelán můžete svěřit mikrovlnné troubě i myčce na nádobí. I takhle hezky může začít nový den. Romantické dekory udělají radost i jako vkusné dárky. Například konvičku s šálkem dostanete přímo v dárkovém balení: ČAJNÍK SE ŠÁLKEM, SADA TEA FOR ONE, 349 Kč.
Jsou omyvatelné a téměř nezničitelné. Igelitové ubrusy už dávno nepatří k opomíjené výbavě domácnosti. Ochrání nejen váš stůl, ale vykouzlí i hezkou pohodu při nějaké té mokré práci, při níž není nouze o nepořádek. Například přesazování rostlin nebo prodloužení životnosti nového stolu v zahradě, se bez těchto pomocníků neobejde. V nabídce na e-shopu naleznete i další typy dekorů: UBRUS PVC KVĚTINY, 140 x 180 cm, 159 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.