DO VÁNOC NOVÝ GAUČ? DÍKY POTAHŮM A PŘEHOZŮM SNADNO A RYCHLE

TŘÍVRSTVÉ OŘECHOVÉ CUKROVÍ NARÁZ Z PLECHU
5.12.2022
PROSINCOVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – OZDOBY ZE ŠIŠEK NA STROMEČEK
8.12.2022

Vánoce se kvapem blíží a možná i vy v těchto dnech přemýšlíte, jak to mít doma co nejkrásnější. 

Postupně vyndáváte všechnu vánoční výzdobu, rozsvěcíte svíčky na adventním věnci, na okna přibývají světýlka a bytem voní cukroví a purpura.

A možná jste na tom podobně jako já, protože máte malé děti, vnoučata nebo domácí mazlíčky, kteří dávají gauči  a křeslům pořádně zabrat, a co bylo loni ještě přijatelné, to už letos prostě není. Na gauči přibyly stopy od čokolády a propisky, které nejdou vyprat, područka je zase o něco ošoupanější... Však to znáte! Jenže co s tím? Vybírat novou sedačku je časově i finančně pořádně nákladné a komu by se chtělo cokoliv stěhovat před Vánoci, když je všude tolik práce.

Máme pro vás jednoduché a rychlé řešení, které zvládnete možná ještě tenhle týden: elastické potahy nebo neklouzavé přehozy, díky kterým vaše pohovka prokoukne a bude opravdu jako nová. (A uznejte sami, že nová pohovka si zaslouží třeba i nový dekorační polštářek nebo hřejivou beránkovou deku!)

SedackaJezevcici-banner_600x300

ELASTICKÉ POTAHY

Mají nekonečně výhod: nabízíme je v mnoha různých velikostech, od křesel s i bez područek po rohové gauče, na sedáky židlí i na dekorační polštářky. Dokonale přilnou ke každému kusu nábytku - a kdybyste přece jen nebyli spokojení, bez mrknutí oka vrátíme všechny peníze.

Italské krásky

Italové jsou po celém světě známá tím, že umí vyrábět opravdu krásné věci: módu, kosmetiku, auta, jídlo i nábytek. Italský design je záruka kvality a to platí i elastických potahů na sedačky, křesla a další sedací nábytek od italského výrobce GA.I.CO. V nabídce je hned několik kolekcí, tady máte malou ochutnávku vzorů, každý z nich ale máme v několika barevných provedeních!

Španělská kvalita

Horké želízko v ohni natahovacích potahů mají i temperamentní Španělé. Jejich technologie je trochu jiná než ta italská, takže pokud zjistíte, že vám jedno nebo druhé nevyhovuje, rozhodně stojí za zkoušku i druhý výrobce, v případě španělských potahů se jedná o značku Nueva Textura. Tady opět máte pár zajímavých vzorů, některé z nich máme i v různých barevných variantách, některé jsou opravdu superstřečové, některé tzv. monoelastické.

50913 (1)

UPEVŇOVACÍ VÁLEČEK

Až budete objednávat potahy, nezapomeňte přihodit i upevňovací válečky. Zejména, pokud je váš gauč hodně členitý, oceníte možnost udržet potah zastrčený tam, kde chcete.

Na doladění atmosféry

Pokud už máte vyřešené nové převlečení vaší pohovky, možná by to chtělo ještě něco na parádu na ni. Co takhle dekorační polštářky nebo hřejivou deku?

 

2 Comments

  1. Zdeňka napsal:

    Dobrý večer, mám k Vám dotaz.
    Máte také potahy na křeslo „ušák“?
    Dekuji vam za odpověď.
    Zdeňka Staníčková

  2. Avatar photo Janina napsal:

    Dobrý den, Zdeňko,
    omlouvám se za pozdní odpověď, komentář jsem přehlédla. Máme i potahy na ušáky, najdete je zde: https://www.decodoma.cz/Napinaci-potahy/?p=1&typ-sedacky=kreslo-usak
    V levém menu můžete zaškrtnout, na jaký typ sedačky či křesla potah hledáte a zobrazí se vám veškerá dostupná nabídka.
    Jana

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.