ZAHŘEJTE SE V LOŽNICI, ANIŽ BYSTE MUSELI PŘITÁPĚT

UBROUSEK PRO ZIMNÍ POEZII PANA LADY
4.1.2024
NOVOROČNÍ POMERANČOVÉ ŘEZY S MÁTOU A ČOKOLÁDOU
8.1.2024

O tom, že ideální teplota v ložnici je pro zdravý spánek vhodná kolem 18, max 19 stupňů, jsme toto už nejen u nás na blogu napsali spoustu. Jenže jakkoliv je chladný vzduch na dýchání příjemnější a v době různých „rýmiček“ i vhodnější, protože v chladu se prostě lépe dýchá, tak s pocitem zimy prostě leckdo neusne.

A i kdyby usnul, tak ho to prostě bude celou noc budit. Spaní musí být prostě co nejkomfortnější, protože nevyspalí jsme nervózní, podráždění, bolí nás hlava, nemyslí nám to... A prostě to celkově stojí za starou bačkoru.

Já jsem z těch, kdo úplně nesnáší přetopené místnosti, protože se ve vedru prostě nevyspí. Máme starý dům, jsem zvyklá se i přes den spíš přiobléct než otáčet hlavicí na topení, a stačí dojet k mým rodičům do zatepleného paneláku a celodenně trpím vedrem, i když je topení stažené na dvojku. Přesto nesnesu, aby mi táhlo na ramena, nedejbože na ledviny – potřebuju být prostě pořádně zachumlaná.

A čím si tedy pomoci, když milujete teplo, ale přitápět nechcete?

54574_img_8429_e_logo_z1

Povlečení, které zahřeje i ochladí

Pokud nesnášíte pocit studených peřin, pak je pro vás série povlečení Dual Feel jako stvořená. Jedna z vlajkových lodí našeho e-shopu má z jedné strany hebký mikroplyš, z druhé strany příjemné měkké mikrovlákno. To pro případ, že by vám přece jen nakonec bylo teplo až moc - deku pak stačí jednoduše obrátit a mikrovláknová strana vás ochladí.

Oboustranné deky na chatu i do ložnice

Dual Feel ale není jen povlečení, sáhnout můžete klidně rovnou i soupravě potištěné deky, která má z jedné strany opět hladké mikrovlákno a z druhé oblíbeného a všemi milovaného beránka. Ten je zase jinou úpravou mikrovlákna, obě strany jsou ale hypoalergenní a zamilují si je i alergici. Výplň z dutého vlákna už jen podtrhne celkový dojem, protože deky jsou úžasně lehké a snadno se perou.

5480702_img_1192_e

Nezapomínejte na prostěradla

Kromě povlečení vás zespodu hřeje také prostěradlo, to byste rozhodně neměli opomíjet. Já mám na své posteli přes zimu flanelové, dětem jsem teď ale pořídila přesně tahle mikroplyšová a můžu na ně jen pět chválu. Jsou opravdu heboučká, příjemná na dotek a oba si je ihned zamilovali a do lehce měňavého lesku mikroplyše navíc rádi kreslí obrázky. Já oceňuji hlavně to, že i v zimě opravdu rychle schnou, nemačkají se a nepouští chlupy.

Mikroplyšová povlečení

Pokud je i pro vás mikroplyš láskou na první dotek, určitě nahlédněte do naší nové kolekce mikroplyšového povlečení. Pokud vás od nich odrazovaly nudné vzory, tak vězte, že těm už dávno odzvonilo a i mezi mikroplyšovým ložním prádlem můžete vybírat z celé směsice květovaných, geometrických i všelijakých jiných – třeba s 3D obrazem Paříže. Víc už ale nenapovím, přesvědčte se o jejich úžasné škále sami.

55712_img_3002_eshop-2

Teplé deky jsou základ

Chcete být pořádně v teple, ale dáváte přednost starému dobrému bavlněnému povlečení a mikrovlákno nebo mikroplyš vás nelákají? Pak vsaďte na teplejší přikrývky. Možná se vám bude nejvíc líbit sada přikrývky a polštáře "thermo" s výplní z dutého vlákna, možná, že preferujete staré dobré peří, a třeba vás nadchne sada celá z merino vlny. Máme vše a ještě mnohem víc, stačí jen vybrat to pravé ořechové právě pro vás.

Teplo na baterky

Tedy, abych byla přesná – teplo ze zásuvky. Oblíbeným pomocníkem nejen starších lidí jsou vyhřívané deky různých velikostí, které se dají umístit třeba jen na ramena, zachumlat se do ní nebo ji klidně rozprostřít jako vyhřívané prostěradlo. Deku můžete normálně prát v pračce, tak se nebojte a jděte do toho.

20054_5_eshop

Termoforem nezarmoutíš

Starý dobrý termofor je přesně to, co vám vytopí peřiny i v sebevymrzlejší místnosti, kdykoliv je potřeba. Stačí nalít horkou vodu a instantní teplo se rozlije chladnou postelí či nahřeje zmrzlé ruce, dámy jej možná ocení na nahřívání břicha při PMS, pánové zase na bolavá záda, na která je třeba používat jen suché teplo. A těch krásných designů, co máme!

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.