VÁNOČNÍ HITY ROKU 2023: S TĚMITO DÁRKY SE NESPLETETE

BEZPEČNÝ ADVENTNÍ VĚNEC Z PLETENINY A TRENDY ROKU 2023
20.11.2023
ADVENTNÍ KALENDÁŘ ZA 5 MINUT 12 + ŠABLONA
23.11.2023

Listopad se přehoupl do své poslední třetiny a navzdory stále ještě podzimně vyhlížejícímu počasí je i advent de facto za rohem. Pokud ještě nemáte rozmyšlené všechny dárky nebo hledáte, co by vám ještě padlo do oka, pak jste tu na správném místě!

Každoročně pro vás chystáme průvodce vánočními dárky a letošek není výjimkou. Abychom vám nakupování ještě více zpříjemnili, máme pro vás hned několik příjemných bodů:

  1. Nákup nad 1 500 Kč vám k dopravíme zdarma
  2. K nákupu nad 1500 Kč dostanete jako dárek hřejivou vestu (pozor, akce platí jen do neděle 26. 11. Pak pro vás budeme mít jiné překvapení) 
  3. Utratit 1 500 korun a podarovat rovnou celou rodinu nebude problém díky Dnům decoDoma, kde vás čekají slevy až 30 %.

A pamatujte, na vrácení u nás celoročně máte 90 dní. Takže pokud byste se s dárkem netrefili, budete mít pořád dost času jej poslat zpátky a vybrat něco jiného nebo si nechat poslat peníze zpět.

Tady máte pár tipů na věci, které nejvíc zaujaly mě (a některé z nich už mám i doma nachystané k zabalení), se zbytkem vám třeba pomůže tenhle průvodce vánočními dárky a dekoracemi nebo tipy na levné dárky vlastní výroby.

Hřejivé deky

Naším každoročním bestsellerem jsou hřejivé beránkové deky v nejrůznějších provedeních. Milují je děti na hraní, rodičové na odpočinek u filmu i babičky a dědečkové na takové to poctivé lenošení. Která to letos vyhraje u vás?

Kosmetické sady nikdy nevyjdou z módy

Někdo kosmetické balíčky považuje za nudný a neoriginální dárek, někdo si bez nich Vánoce nedovede představit a těší co, co za novinku tam bude letos. Vybírejte mezi novinkami i oblíbenými stálicemi v krásných dárkových baleních.

Pro klidný spánek a příjemný odpočinek

Pro pohodlí při spánku potřebujete tři věci: měkkou a hřejivou deku (ty jste si mohli prohlédnout už výše), pohodlný polštář a příjemnou vůni. O vůni se postará aromadifuzér a polštáře máme taky. Upřímně: když jsem si před necelým rokem kupovala anatomický polštář ve tvaru motýlka, nikdy mě nenapadlo, jak to změní můj život. Je to už trošku investice, ale vozím si ho od té doby i na dovolenou, v létě jsem ho kupovala svému muži a teď ho pod stromeček dostane i dcera, aby mi konečně přestala krást ten můj. Vřele doporučuji!

Originální dárky pro ženy i muže

Šperky, opasky, dárková balení čajů nebo vkusná sada šálků - meyi těmito dárky najdete drobnosti pro kolegy i pozornosti pro maminky a tatínky.

 

Pro děti i hravé dospělé

Společenské hry a stavebnice se nikdy neomrzí a pod stromečkem by nikdy neměly chybět - stejně jako knihy. Podívejte se na naši nabídku her a hraček nejen pro děti!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.