TYPICKY ZIMNÍ DÁRKY

5 PRAVIDEL PRO DOMÁCÍ PŘEZOUVÁNÍ
18.11.2015
SLADKÝ ADVENT PRO DĚTI
20.11.2015

Radost mi udělá každý dárek. Pod stromečkem mi ale největší radost způsobí to, co je skutečně úzce spjato s Vánocemi a se zimou. Nikdy nebudu mít dost čepic a ponožek s norskými vzory, krabic s anýzovými perníčky a teplých přehozů, do kterých se můžu zachumlat s knížkou. Hledáte-li nápady na vánoční dárky, vyberte to, co doslova zahřeje a potěší.

Kupování dárků je moc prima. Mám takovou nebezpečnou metodu na utrácení – když potkám pěknou věc, přemýšlím, komu by udělala radost. Vždy mám kolem sebe někoho, kdo se zaraduje nad polštářem s jelenem, nad kolekcí voňavého čaje nebo nad termohrnkem. Je to jednodušší, než postupovat obráceně – lámat si hlavu tím, co komu koupit. Můžete to letos vyzkoušet, ale utrácejte s rozumem. V každém případě platí, že vánoční svátky jsou především o společných chvilkách a o pohodě, kterou si dokážete vzájemně dát….

jelen1

Letošní trendy přejí severskému stylu. Kožešinám, přírodním materiálům, pleteninám s norskými hvězdami, dřevěným bytovým doplňkům. Ať už zvolíte dárky do bytu nebo do šatníku, zvolte takové, které souvisejí s nejkrásnějšími svátky v roce. Přinesou tu největší náruč pohody.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.