PODZIMNÍ KATALOG V BARVÁCH BABÍHO LÉTA

DOMÁCÍ PEKÁRNA NA CHLÉB + VIDEO
20.8.2020
RYCHLÉ TOUSTY PRO LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
31.8.2020

Dosud užíváme léta plnými doušky, ale mnozí z nás už mají po dovolené a čas na plánování nové sezony. Bude plná očekávání, která vám můžeme splnit...

Přechodu do klidnějšího období roku říkáme sympaticky - babí léto. Přináší syté barvy do přírody a doma chuť tvořit a hýbat se, když začnou slábnout hřejivé sluneční paprsky. Udělejme si doma prostor pro nové impulzy.

Především myslete na své zdraví i na zdraví všech lidí kolem, a nepřestávejte sebe i svou domácnost opatrovat a kontrolovat. Na našem e-shopu naleznete už nyní celou řadu ekologických přípravků, s nimiž bude vaše domácnost v dobrých rukou. Pod značkou ecoDoma jsme pro vás připravili prací prášky, čističe a gely pro úklid i praní prádla od pečlivě vybraných a osvědčených výrobců.

V kuchyni svěřte těžkou práci elektrickým pomocníkům a pořiďte si například domácí pekárnu na chleba. Vaše rodina vás za to bude milovat. A jak to jen půjde, udělejte si radost - například novým nádobím do kuchyně, aby vás bavilo vařit, nebo atraktivními vzory beránkových dek pro večerní zachumlání. Když už jsme u ložnic, určitě nepřehlédněte podzimní inspiraci v dekorech ložního prádla i skvělé ceny u kompletů s prostěradly a dekoračními polštářky.

Spoustu inspirace naleznete v našem novém podzimním katalogu, který si vzal za úkol jediné - přinést vám pohodlí, radost a praktickou pomoc až domů. Prohlédnout si ho můžete i on-line ZDE

 

 

Pokud rádi soutěžíte, zúčastněte se klání o 3 hebké beránkové soupravy. Postačí, když nám pošlete svou fotku s krátkým vtipným komentářem a jedna ze souprav bude brzy vaše :o) Podrobnosti naleznete na našem soutěžním webu.

Pokud vám záleží na čistém domácím prostředí bez roztočů, bakterií a pachů domácích mazlíčků, pořiďte si nové napínací potahy se značkou Sanitized®. Velice rychle změní vzhled vaší staré sedací soupravy, ale zároveň splní představy o zdravém a čistém domově. Speciální ochrana vláken povrch textilního materiálu nezatěžuje, potahy stále zůstávají měkké a poddajné. Vydrží opakované praní aniž by antibakteriální impregnace slábla. Potahy jsou vysoce roztažitelné do šířky i do výšky a přizpůsobí se většině typů sedaček a křesel. Nabízíme je ve svěžích jednobarevných odstínech: ANTIBAKTERIÁLNÍ BIELASTICKÉ POTAHY SANITIZED, hořčicový odstín, v provedení na křeslo, dvojkřeslo, trojkřeslo a na polštáře.
Splnit si přání - vlastnit kuchyňského domácího robota, máte na dosah. Přístroj v příjemné bledě modré barvě bude nejen elegantním doplňkem vaší kuchyně, ale především vám usnadní přípravu všech těst, na které si jen vzpomenete. Součástí přístroje je velká nerezová mísa o objemu 5 l, nerezová šlehací metla, hnětací hák a hák na těžká kynutá těsta. Robotický hnětač má multifunkční rameno, které lze otočit až o 35 ° a praktické průhledné ochranné víko mísy s doplňovacím otvorem. Díky přísavným nožičkám je přístroj stabilní a perfektně drží na povrchu. Snadné ovládání a výkonný motor je samozřejmostí: KUCHYŇSKÝ ROBOT KM 6030.
Česká a slovenská společnost Tierra Verde byla založena v roce 2008 s cílem objevovat a vyvíjet výrobky denní potřeby s co nejmenším negativním dopadem na zdraví, životní prostředí a naši planetu. Pokud si stáhněte průvodce světem ekologicky šetrné drogerie s praktickými tipy na ekologický úklid, dozvíte se více (viz e-shop). Rádi vám představíme startovací balíček Tierra Verde, který obsahuje malá balení přípravků pro vyzkoušení: nejprve testovací pásku na určení tvrdosti vody, změkčovač vody, žlučové mýdlo, odstraňovač skvrn, levandulový gel na praní, prášek na praní na bílé prádlo, máchadlo prádla, gel na nádobí, univerzální čistič, koncentrovaný pomerančový odmašťovač, citronový gel na vodní kámen, jedlou sodu a čisticí písek z mýdlových ořechů. Součástí sady je brožura, která vás seznámí s ekologickým praním, jednotlivými produkty z balíčku i s možnostmi, jak je efektivně kombinovat: STARTOVACÍ BALÍČEK TIERRA VERDE.
Příjemnou podzimní atmosféru v kombinaci zářivých a jemných barev přinese do vaší ložnice nové bavlněné povlečení Loretta. Toto povlečení ze 100% bavlny se vyznačuje kvalitním potiskem a precizním šitím. Nejčastěji preferovaná přírodní vlákna jsou příjemná pokožce a textilní materiál díky své prodyšnosti přináší pohodlí a klidný spánek. Povlečení je opatřeno tradičním zapínáním na knoflíky. Můžete si ho objednat ve standardní i prodloužené délce: BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ LORETTA, povlak na polštář 70 x 90 cm, povlak na přikrývku 140 x 200 cm, v prodloužené variantě 140 x 220 cm, český výrobek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.