NEJLEPŠÍ DÁRKY LETOŠNÍHO ROKU? HEBKÉ DEKY, DOPLŇKY I NĚCO PRO ZÁBAVU

SVĚTÝLKA A ŠLEHAČKOVÁ VÁNOČKA DO FORMY
12.12.2022
BÁJEČNÉ LIKÉROVÉ CUKROVÍ Z VAJEČNÉHO KOŇAKU
18.12.2022

Je tu 14. prosince, což znamená, že přesně za 14 dní vypukne vrchol všech adventních příprav.

Možná vám už z toho všeho jde hlava kolem, ale snad vám přijde vhod náš malý seznam dárků, které potěší, a které především nakoupíte na jednom místě, přijdou vám poštou klidně až do domu a pokud nakoupíte nad 1500 Kč, máte dopravu zdarma a ještě dostanete dárek navíc.

Tak směle do vybírání, třeba vám pomůže i tenhle průvodce vánočními dárky a dekoracemi nebo tipy na levné dárky vlastní výroby.

 

Hřejivé deky

Bestsellerem posledních let je na našem e-shopu (nejen v předvánočním čase) kategorie hřejivých a beránkových dek. Tady máte malou ochutnávku těch, které mně se líbí nejvíc :-).

Krásný duch patří do krásného těla

Dopřejte svým blízkým skvělou péči o jejich tělo. Vzpomenou si na vás při každém použití!

Elektrické difuzéry

Hitem posledních let jsou aroma difuzéry do zásuvky. Ty fungují jako zvlhčovače vzduchu, pokud přidáte pár kapek aroma oleje, provoní byt zároveň příjemnou vůní. Zejména v zimě, v době respiračních onemocnění, je oceníte. Zvlhčený vzduch se lépe dýchá, pokud přidáte i kapičku eukalyptu, povolí i ta nejhroznější rýma. Nastavit na nich můžete i příjemné světlo, takže poslouží zároveň jako lampička k posteli – a bát se nemusíte ani hluku. To, že jsou i vkusným dekorativním prvkem v místnosti, už je jen třešnička na dortu.

Šperky a doplňky nejen pro ženy

Protože peněženek, kabelek a cetek i tretek není nikdy dost!

 

Zábava pro celou rodinu

Nejen na Silvestra jako když najdete

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.