JARNÍ KATALOG SE NESE V KVĚTINOVÉM DUCHU

BRAMBOROVÉ GNOCCHI JSOU RYCHLÉ A CHUTNAJÍ
19.2.2024
SUKULENTY ZE ŠIŠEK ANEB ZÁBAVA NA NEDĚLI
22.2.2024

Ačkoliv je teprve konec února, jaro pomaličku klepe na dveře – minimálně v našem jarním katalogu plném krásných novinek.

Katalog by klidně mohl mít přezdívku květy, kam se podíváš. Navíc je jedno, jaký styl a barvy máte nejraději, na své si přijdou opravdu všichni! Pokud ještě nezavítal do vaší domovní schránky, můžete si jej bezplatně objednat v papírové podobě,  prohlédnout si jej ale už tradičně můžete také on-line, kde má podobu klasické listovací knihy. Nebo se na všechny katalogové produkty přehledně podívejte v tomto rozcestníku, tam je najdete přehledně roztříděné tak, jak jste z našeho e-shopu zvyklí, případně v záložce Novinky najdete i to, co se do katalogu nevešlo.

Aktuálně k objednávce nad 1500 korun dostanete jako dárek hebkou mikrovláknovou soupravu Daisy v energií nabité žluté barvě s motivem sedmikrásek. Kdo jste si někdy na naše mikrovláknové povlečení z decodomácké kolekce Lavende sáhli, jistě víte, že hebkost tohoto materiálu opravdu stojí za hřích. A myslíme i na vaše drahé polovičky, takže druhou stejnou soupravu si k dárku můžete koupit se slevou za pouze 229 korun.

 

Jak už to tak bývá, v jarním katalogu mají prim květinové vzory a různé jarní zboží, stále se ale samozřejmě během chladných večerů můžete zachumlat do beránkových dek, třeba do té s „indiánským“ vzorem s příznačným názvem AZTÉK, která je navíc v soupravě se stejně hebkým polštářem.

Těšit se můžete na něžnou fialovou na dekách, povlečení, povlacích i vybavení kuchyně, protože levandulově či švestkově fialová se prostě nikdy neomrzí. V nabídce máme i nové vzory potisků na peřinách a polštářích, které můžete používat i bez povlékání.

Pokud už se nemůžete dočkat svátků jara, mrkněte na krásné velikonoční dekory nejen na ubrusech a prostíráních.

A pozor, letos tu máme něco pro všechny, kdo milují sladěné všechny možné kousky v kuchyni a jídelně. Třeba k ubrusu s motivem rozkvetlé růže nabízíme i povlaky na polštářky (pasují i na podsedáky!), dokonale k nim ladí i chňapky s teflonem nebo tyhle něžné hrnečky. Dokonale sladěný jídelní kout si mohou dopřát i ti, kdo podlehli gobelínové tkanině, zamilujete si jeho světlou verzi s fréziemi i tmavší s divokou zahradou (viz níže).

Nezapomněli jsme ani na vaše mazlíčky, i v produktech určených pro kočičky a pejsky najdete řadu novinek, díky kterým se vám společně bude žít ještě o fous lépe a pohodlněji, tématu jsme se obsáhleji věnovali před nedávnem i na blogu.

56365_kate_navy_1_eshop_z1

Gobelínová nádhera

Co všechno kvete v divoké zahradě? Růže, astry, pivoňky, tulipány i mnohé další –⁠⁠⁠⁠⁠ přesvědčte se sami na téhle nádherné gobelínové soupravě. V nabídce najdete ubrus, běhoun, prostírky a povlaky na polštářky, které ale padnou i na podsedáky. Zkrátka je jen na vás, co všechno si pustíte do jídelny!
56384_img_2347_eshop

Bez převlékání

Peřiny, které jdou používat bez povlékání, u vás mají velký úspěch, proto je v nabídce najdete v několika nových dekorech. Mezi nimi je zářivě zelená pampeliška, ale třeba i klasický „babičkovský“ vzor proužků s růžičkami. Ocení je všichni, pro koho je povlékání fyzicky náročné nebo ho to prostě nebaví. Oblíbenými se staly i u chatařů a chalupářů: peřiny prostě stačí strčit celé do pračky.
56058_img_1769_set_eshop_z1

Romantické hortenzie

Než nakvetou hortenzie, to ještě nějaký ten pátek potrvá, vy se jejich členitými květy ale můžete kochat každý den na povlacích na polštářek. Zalíbí se všem romantickým duším a těm, kdo se našli ve vintage stylu. Pasují na polštářky o rozměrech 45x45 cm.
17817_e_z1

Praktická nejen do koupelny

Dosloužila vaše koupelnová police? Potřebujete rohové poličky, ale nemůžete nebo nechcete vrtat do zdi? Teleskopický stojan s policemi se vejde kamkoliv, kam je třeba, a bez vrtání: na místě drží díky tomu, že se vzepře o strop a podlahu, resp. jiná pevná místa. Vybrat si můžete z několika barevných i policových řešení.
 

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.