JAK SE ZAHŘÁT S MINIMÁLNÍMI NÁKLADY?

VŠUDE NĚCO KVETE – TAKÉ DOMŮ SI POŘIĎTE PESTRÉ POLŠTÁŘE
2.10.2023
ČESNEKOVÉ HOUSKY SE SÝROVÝM RYBNÍKEM PEČENÉ NA PÁNVI
5.10.2023

Máloco je tak příjemné, jako konejšivý pocit tepla. Když máte nohy i záda v teple, když vám netáhne za krk, když vás nestudí ruce.

Bez toho jsme totiž prostě různě skrčení a schoulení, nedokážeme se uvolnit, neodpočineme si – fyzicky ani psychicky. A když se k tomu přidá blížící se období nejkratších dní v roce, je na podrážděnost a špatnou náladu zaděláno.

Jako nejjednodušší se zdá být prostě trochu přitopit, ale to leze do peněz a není to ani zdravé. V obývacím pokoji by se měla teplota pohybovat mezi 20–22 °C a vytopení o každý jeden stupeň navíc zvyšuje náklady na teplo o 6 %! V ložnici dokonce jen mezi 17–18 °C. 

Mnohem jednodušší tedy je sáhnout po teplé dece nebo, pokud jste během dne spíš aktivní, než abyste odpočívali na křesle či v gauči, obléknout nějakou tu vrstvu navíc. Možností je ale opravdu spousta!

55948_img_9032_eshop

Deka je deka

Jedním z nejoblíbenějších kousků na našem e-shopu jsou beránkové deky z neuvěřitelně hebkého mikrovlákna. To zahřeje už na první dotek, takže pokud se i během dne rádi natáhnete na gauč, je taková deka naprosto jasná volba. Vybírat ale můžete i z mnoha jiných materálů jako je flís, merino vlna nebo i bavlna. Já mám kromě beránkových dek nejraději ty ze směsi bavlny a akrylu, zkuste je ale klidně všechny!
55965_img_9190_eshop

Do křesla jako stvořené

Svoje kouzlo mají i televizní pytle, které můžete používat jako klasickou deku, a když chcete, jednoduše ji sepnete a máte pohodlný obleček s rukávy, ve kterém vám na krk nebude táhnout ani u čtení é nejtlustější knížky. Skvělé jsou i županodeky, které mají i kapsy, ale zase u nich odpadá možnost rozepnout je a použít na přikrytí.
55954_img_9135_eshop

Na gauč i do postele

Obrovské popularitě se už několik let těší soupravy DualFeel, které z jedné strany chladí a z druhé svým mikrovláknovým beránkem zase krásně hřejí. Pro optimální komfort tak deku stačí vždy jen otočit správnou stranou. Součástí soupravy je oboustranná deka, polštář s výplní z dutého vlákna a oboustranný povlak na polštář.
90093_ds7_7391_eshop

Vesta na doma i na procházku - a zdarma

Pokud potřebujete být během dne spíš aktivní, oceníte tuhle elegantní a přitom na údržbu nenáročnou pískovou vestu vyrobenou ze silného flísu. Díky vysokému límci ji oceníte i v případě, že dlouhé hodiny sedíte u stolu, ať už je důvodem práce u počítače nebo třeba šicí stroj. K nákupu nad 1 500 korun ji ve vámi preferované velikosti nyní dostanete úplně zdarma!
54822_img_1774_vykryt-jen-nohy_e

Ponožky, které zahřejí

Jestli něčeho není nikdy dost, pak jsou to teplé ponožky nebo pantofle, které vaše nohy zahřejí doslova pěkně od podlahy. Ani v ponožkách se nemusíte bát uklouznutí, zespodu mají speciální protiskluzové nopky. Díky volnému hornímu lemu navíc nikde neškrtí a nebrání tak ani správnému prokrvování končetin.

Co vás ještě zahřeje a udělá příjemnou atmosféru?

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.