Napínací potahy u vás doma

PTÁKOVINY PRO DLOUHOU CHVÍLI
27.5.2021
PIKANTNÍ MASOVÉ KULIČKY JAKO PŘEDKRM
31.5.2021

Proměnu sedací soupravy nebo křesla už vyzkoušely stovky našich zákazníků a vy zřejmě patříte mezi ně. Na našem e-shopu si můžete přečíst  recenze ostatních a prohlédnout celou fotogalerii zrenovovaných kousků.  S napínacími potahy bude život na vaší sedačce nebo křeslu jednodušší.   

Ať už jste si vybrali potahy jednobarevné nebo žíhané, jejich nasazení i údržba je stejná. 

001005

NASAZENÍ POTAHU

1

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Proměnu zvládnete sami během 5 minut. Je to stejně jednoduché jako obléci si tričko. V případě, že máte s jejich nasazením problém, podívejte se na naše video. Důležité je správně najít zadní část potahu, která patří na záda sedačky. Pro první nasazení potahu vám určitě přijde vhod pomoc druhé osoby, ale časem to zvládnete sami. 

FIXACE POTAHŮ

2

Napínací potahy dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. K lepšímu upevnění slouží upevňovací válečky. Pokud jste je zapomněli k potahům objednat, můžete je nahradit jakýmkoliv jiným molitanem, případně smotaným ručníkem nebo jiným kusem látky, jak radí naši zákazníci.  Jde o to potah zafixovat v mezeře mezi sedací a opěrnou částí.  

ČIŠTĚNÍ POTAHU

3

Napínací potahy na sedačky a křesla si získávají stále více příznivců. Dokážou sedačku nejen proměnit v téměř jako novou, ale také ji ochránit. Což ocení především majitelé zvířecích mazlíčků nebo také malých dětí. Ochrání sedačku před skvrnami od jídla, od pití, před drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky. Doporučujeme jemné praní na 30 stupňů a poté i šetrnější program v sušičce. U potahů s gumičkovou osnovou by teplejší program mohl způsobit popraskání gumiček. Do pračky na 8 kilo prádla dáte i některé větší kousky potahů například na rohovou sedačku. Vždy ale záleží na typu. Poradí si s nimi také v každé čistírně nebo je můžete vyprat v ruce a nechat venku uschnout. Lze takto bez problémů vyřešit menší skvrny. A ještě pro vás máme jeden trik. Pokud budete mít potahy dvoje, bude údržba ještě jednodušší. 

OBÝVÁK PODLE TRENDŮ

4

Napínací potahy nabízí snadnou proměnu interiéru. Pokud budete sledovat náš seriál o výběru barev a jejich kombinacích, snadno si poradíte s proměnou vašeho obývacího pokoje. Zařiďte si obývací pokoj v romantickém stylu nebo naopak ve stylu hygge. V nabídce máme jednobarevné potahy, velmi oblíbené žíhané potahy, nechybí květinové vzory pro romantické duše nebo moderní design s 3D strukturou. 

NÁKUP BEZ OBAV

5

Napínací potahy nabízíme pro různé typy sedacích souprav i křesel. Potahy jsou velmi elastické a dokážou se přizpůsobit téměř jakémukoliv tvaru. V případě, že přece jen potah nesedne a vy nejste s výsledkem spokojení, můžete ho do 90 dní vrátit a my vám vrátíme peníze. Na potahy také poskytujeme 2 roky záruku. 

Kompletní nabídku potahů si můžete prohlédnout na našem e-shopu. 

6 Comments

  1. Helena napsal:

    Potřebujeme hnědý potahy na gauč a 2 křesla

  2. Jana napsal:

    Dobrý den, Heleno,
    veškeré informace o typech potahů, jejich natahování a užívání naleznete zde: https://www.decodoma.cz/Napinaci-potahy/
    Je důležité zaměřit se na tvar vašeho sedacího nábytku. V mnohém vám pomohou také fotografie od našich spokojených zákazníků. Pokud si ve filtru BARVA POTAHU zaškrtnete hnědou, najdete nabídku, která vás zajímá. Vedle hnědé se ještě můžete podívat na příbuznou béžovou a oříškovou, třeba vás také inspirují.

  3. Helena napsal:

    Potřebujeme hnědý potahy na 2 křesla a gauc

  4. Jana napsal:

    Paní Heleno,
    hnědé potahy si vyberte s ohledem na rozměry a tvar svého nábytku. Zorientujte se, prosím, na našich stránkách na e-shopu, které jsem vám uvedla výše. Stačí kliknout na barevný řádek – a podívat se na jednotlivou nabídku.

  5. Helena napsal:

    Potřebujeme potahy hnedy

  6. Jana napsal:

    Dobrý den, paní Heleno,
    jak jsem uvedla výše, je třeba se obrátit na e-shop – https://www.decodoma.cz/Napinaci-potahy/ – a vámi vybrané potahy si objednat. Zde na blogu vám zboží lépe nepřiblížím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.