ELASTICKÉ POTAHY JSOU I NA MÉNĚ ČASTÝ NÁBYTEK

CUKETKA S KRÉMEM A MANGEM
18.9.2023
VÁZA Z DÝNĚ A ZÁŘIVÝ PODZIMNÍ SERVIS
21.9.2023

Vždy, když přijde řeč na natahovací potahy, skloňují se zejména pohovky. Těch je samo o sobě pořádná spousta druhů co do tvarů i velikostí, málokdy už se ale zmiňují i méně obvyklé kusy nábytku jako jsou relaxační či klubová křesla, židle nebo dokonce postele.

Strečové potahy jsou jedním z našich bestsellerů, velká spousta z vás si je opravdu zamilovala a máte jich doma klidně  vícero druhů, abyste je mohli střídat a nábytek se vám neomrzel. Potahy mají nespočet výhod: chrání novou drahou pohovku před všetečnou dětskou návštěvou či chlupatými mazlíčky, ještě o něco častěji ale pomáhají žít ekonomičtěji a ekologičtěji: namísto aby člověk utrácel vysoké částky za novou sedačku, protože ta stará už nejde vyčistit a je potrhaná, stačí pořídit si potahy a renovaci zvládnete během chvíle sami ve svém obýváku.

Obrovský výběr na vás čeká i v případě, že máte nábytek atypický. Pokud si za ušetřené peníze namísto nové sedačky pořídíte třeba relaxační křeslo s podnožkou nebo nové taburety, nemusíte si zoufat, že se sedačkou neladí – stačí oboje převléct do stejného kabátku.

S jakými všemi dalšími kousky nábytku si ale naše potahy umí poradit?

Náš tip: O tom, že potahy nevypadají skvěle jen na našich promo fotkách, ale i ve skutečných obývácích českých rodin, se můžete přesvědčit i v záložce fotogalerie napínacích potahů. A když pošlete i vaši fotku nově oblečeného nábytku, můžete navíc vyhrát šek na 3 tisíce korun!

53756_atmosfera-de-uso-relax-est

Relaxační křeslo

Rozložité křeslo s nastavitelnou podnožkou je snem nejednoho snílka, který rád tráví volná odpoledne a večery s "nohama nahoru" a knížkou v ruce. Potah má samostatný návlek na podnožník, takže pokud jej má vaše lenoška řešený zvlášť jako ta na fotce, potah si hravě poradí i s ní. V jiných provedeních i dalšími typy nastavitelných křesel.
55993_suparr_128_bhk_01_pozadi_e

Postel s čelem

Možná doma máte i vy postel s čalouněným okraji a čelem, jeden čas byly opravdu populární a leckdo jim dává přednost i dnes. Zatímco matrace je třeba pravidelně měnit, rám kvalitní postele vám vydrží i celý život. Při používání strečových potahů navíc nebude jeho polstrování trpět a vy můžete po letech zase trochu proměnit vzhled vaší ložnice.
5371005_suparr_606_cha_03b-eshop

Židle s opěradlem i bez

Mezi čalouněný nábytek v mnoha případech patří i jídelní židle. Elastické potahy můžete pořídit buď na samotný podsedák (což je praktické už pro následné jednoduché praní) nebo na celou židli včetně zádové opěrky. Ta může a nemusí být polstrovaná, potah přes zádovou část ale židle učiní slavostnějšími. Pokud navíc máte více různých židlí, tímto řešením je nenáročně vizuálně sjednotíte.
5371112_suparr_607_cab_03b-web

Klubové křeslo

Méně častým, designově ale vděčným kouskem je tzv. klubové křeslo. Designově umí být tak výjimečné, že z nej klidně uděláte nejdominantnější kousek v celém pokoji. Ať už chcete jeho neotřelý vzhled zdůraznit nebo naopak trochu potlačit, potahy si s ním poradí.
5370809_suparr_683_pil_02_esho_p

Polštářky

Polštářky jsou nedílnou součástí snad každé pohovky, bez nich by si člověk prostě neudělal pohodlí. Někdo je preferuje v rozmanitých potazích, někdo má naopak rád, když mohou splynout s gaučem - a přesně pro takové jsou naše potahy na polštářky.

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.