DOPŘEJTE SI SNÍDANI DO POSTELE

JAK NA DOBRÉ DOMÁCÍ KAFÍČKO
11.1.2024
CHLÉB PITA K PLNĚNÍ I JAKO PŘÍLOHA
15.1.2024

Snídaně do postele je jakýmsi symbolem lásky a pohody. Když vám někdo jen tak udělá snídani do postele, tak je to něco výjimečného – a platí to i naopak.

Ať už si ji chcete udělat sami, dopřát si ji místo postele až na gauči u nějakého pohodového filmu na nedělní ráno nebo je to pro vás či vaše blízké kvůli zdravotnímu stavu třeba i nutnost, můžete si ji užít naplno bez obav, že se postel zašpiní nebo něco zničí.

Mně snídani do postele někdy dělává 7letá dcera. Pravda, přiběhne s ní klidně v půl osmé ráno, kdy já mám ještě hlubokou víkendovou půlnoc, a nadšeně mi strká talířek s topinkami s marmeládou pod nos, zatímco já bych ještě chtěla spát, ale její radost je nakažlivá. Do nového roku jsem si dala předsevzetí, že ji musím naučit dělat míchaná vajíčka a třeba se během pár let dostaneme i k „full english“. :-)

Pojďte omrknout vychytávky pro postelové, resp. gaučové snídání, a u toho se můžeme společně zamyslet, co bychom si k té snídani nejraději dali. Ať máme před víkendem dostatek inspirace!

 

2019003_2_eshop

BEZ PODNOSU TO NEJDE

Základem bezpečné snídaně v posteli je dostatečně velký a stabilní podnos s vysokým okrajem - přesně jako je tenhle krasavec s mangového dřeva. Oceníte ho určitě mnohokrát do roka, když přijde návštěva a vy budete chtít odnést víc šálků naráz, při nošení potravin i nádobí v létě na zahradu, terasu či balkon nebo prostě jako vkusnou dekoraci do kuchyně.

Můžete na něm totiž klidně skladovat ovoce na lince nebo jej používat pod slánku s pepřenkou a další servírovací náčiní na jídelním stole. Ochráníte tak ubrus před znečištěním a až jej budete měnit, stačí nadzvednout tác, nemusíte nic složitě přendávat. Tenhle kousek z oblíbeného mangového dřeva nabízíme v několika velikostech, takže můžete mít klidně dva pro různé účely, které spolu budou ladit.

19903_2_eshop

SNÍDAŇOVÝ ČAJ PRO CELODENNÍ POHODU

Jen těžko si jde představit snídani bez hrnku teplého čaje, který v břiše příjemně zahřeje. Po dlouhé noci je totiž víc než potřeba doplnit tělu tekutiny. Efektní jsou tyhle šálky kombinované s konvičkami, které se dobře ukládají v lince. Ve stejném dekoru můžete naladit i zbytek snídaně: máme i misky nebo klasické velké hrnky půllitráky.

Pokud máte rádi dokonale sladěné nádobí, můžete si jej dopřát i jinak než s modrými kvítky. Podívejte se třeba po téhle krásné (nejen) snídaňové keramice v něžných barvách se srdíčky. V nabídce máme velké, 600ml hrnky, klasické 230ml hrnky na kávu i čaj a samozřejmě i misky na müsli, kaši či ovoce.

5549401-6_eshop

EFEKTNÍ OCHRANA POSTELE

Nemusíte mít děti ani jíst v posteli, abyste ocenili nepropustné prostěradlo, které ochrání vaši matraci před tekutinami. Navíc už dávno jsou pryč časy, kdy nebylo na výběr dost barev nebo materiálů, dnešní nepropustná prostěradla se dělají v úpravě jersey i froté a v mnoha různých barvách.

Tato moderní prostěradla se navíc chovají naprosto stejně jako ta běžná, nikde nešustí ani nejsou tuhá a nepohodlná a taky jsou nepropustná jen pro tekutiny: vzduch jimi může normálně cirkulovat a matrace pod nimi dýchá.

Pokud se nechcete vzdávat svých oblíbených prostěradel, můžete také sáhnout po nepropustném chrániči matrací, který se napíná pod prostěradlo. Bez chrániče, ať už nepropustného nebo obyčejného, byste ostatně matraci neměli používat všeobecně, prodloužíte jí tím životnost.

55041_img_7769_eshop1

SADY POVLEČENÍ

A mimochodem, máme pro vás teď akci na výhodné sady klasického bavlněného i mikrovláknového povlečení na dvoulůžka. Tenhle nádherný geometrický vzor je jen jeden z mnoha, tak určitě nahlédněte! Takové sakurové květy, podzimní listí nebo ikonické povlečené v naší decodomácké fialové se vám bude líbit taky.

MOHLO BY SE VÁM HODIT...



Co si dáte ke snídani?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.