Blog

31.1.2022

LEDNOVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – KVĚTINÁČ S DEKOREM

Přineste si domů trochu jarní nálady. Cibuloviny přidají ke sněhu za okny barevné akcenty a můžete si pro ně nachystat i odekorované květináče.
27.1.2022

SMETANOVÉ KUŘE NA PAPRICE Z TROUBY

Uvařte si skvělé jídlo, které patří ke studeným zimním dnům a k pravé babičkovské kuchyni. Právě babičky ho uměly nejlépe.
26.1.2022

HORKÉ RADY Z KUCHYNĚ I – PEČENÍ

Základem všeho, co má v kuchyni fungovat, je znalost technologií a neměnných postupů. Jakmile si je osvojíte, postavíte na nich veškerý svůj um.
25.1.2022

DIY – 5 NÁPADŮ PRO ZASNĚŽENÉ TVOŘENÍ

Když napadne sníh a máme možnost trávit venku volný čas, dostaneme dárek. Skvělou náladu z lyžování, koulování a stavění sněhuláků si přeneste i domů.
24.1.2022

ZAMILOVANÝ OŘÍŠKOVÝ KOLÁČ

Slavnostní koláč naplněný lískovými oříšky a čokoládou se nabízí upéct při výjimečné příležitosti. Třeba k blížícímu se dni svatého Valentýna.
20.1.2022

DÁRKOVÉ SKLÁDÁNÍ RUČNÍKŮ

Chcete-li někoho svým dárkem potěšit a zároveň i rozveselit, pusťte se do vtipného skládání ručníků. 
19.1.2022

POMOCNÍCI K ZPRACOVÁNÍ BRAMBOR

Brambory většinou bereme jen jako doplnění stravy na talíři. Tento přístup si však nezaslouží a měli bychom je jíst co nejčastěji.
18.1.2022

VAŘÍME A PEČEME S VÍNEM

Sklenice jiskrného vína v sobě nese řemeslo našich předků, kteří do pěstování révy i jejího zpracování dávali veškerý svůj um.