Blog

20.1.2022

DÁRKOVÉ SKLÁDÁNÍ RUČNÍKŮ

Chcete-li někoho svým dárkem potěšit a zároveň i rozveselit, pusťte se do vtipného skládání ručníků. 
19.1.2022

POMOCNÍCI K ZPRACOVÁNÍ BRAMBOR

Brambory většinou bereme jen jako doplnění stravy na talíři. Tento přístup si však nezaslouží a měli bychom je jíst co nejčastěji.
18.1.2022

VAŘÍME A PEČEME S VÍNEM

Sklenice jiskrného vína v sobě nese řemeslo našich předků, kteří do pěstování révy i jejího zpracování dávali veškerý svůj um.
17.1.2022

RYCHLÝ CIBULOVÝ CHLÉB

Ratanové ošatky na kynutí chlebového těsta se postarají o jednu z částí celkové přípravy pečení chleba. Bochníku nebo vece dodají tvar a zase máte o trošku práce méně.
13.1.2022

MRAZENÝ BRUSINKOVÝ KRÉM

Zmrzlinové dezerty zdaleka nepatří jen k létu. Sladká tečka po dobrém obědě se hodí kdykoli.
12.1.2022

CO PATŘÍ K DOBRÉMU VYBAVENÍ KUCHYNĚ

Dobře zvolené vybavení kuchyně vám usnadní vaření. Z počátku si výhody zdánlivě nepodstatných kousků nádobí ani neuvědomíte.
11.1.2022

5 TIPŮ NA RÁNA S DOBROU SNÍDANÍ

Víkendové dny jsou jako stvořené pro líné a labužnické snídaně. Během roku si jich dopřejeme je pár, tak ať stojí zato.
10.1.2022

KDYŽ JE CHUŤ NA FRANKFURTSKOU POLÉVKU

Leden by si v kuchyni zasloužil odlehčení. Ale když napadne sníh, a dny jsou tmavé a krátké, je příjemný pohled na plotnu s hrncem horké vydatné polévky.