Blog

18.4.2024

STAROČESKÉ ČÁPY S MÁKEM

Mnoho výtečných krajových jídel vzniklo z vařených z brambor. Připravovaly se mnohem skromněji než dnes, ale jsou tak dobrá, že stále patří na náš stůl, kde je vynášíme do nebes.
17.4.2024

DIY KRAJKOVÉ DEKORACE (NEJEN) PRO NĚŽNÉ DUŠE

Propůjčte svému interiéru trochu něhy a romantičnosti s pomocí nějaké krajkované dekorace. Nápadů máme spoustu, na vás je, abyste je pro svůj útulnější domov realizovali.
15.4.2024

PAMPELIŠKOVÝ OLEJ A MAST

Jakmile rozkvetou pampelišky, víme, že skončila nadvláda zimy. Stejně tak jako květy rozevírající se s prvními ranními paprsky světla, i my čekáme na blahodárné teplo. Zlatavé květy nám ale dávají i porci zdraví.
11.4.2024

ČOKOLÁDOVÁ POMAZÁNKA Z USKLADNĚNÝCH JABLEK

Snídaně, svačiny, ovesné kaše a jogurty se občas neobejdou bez sladkého pohlazení. To neznamená, že musíte holdovat cukru ve zvýšené míře a přibírat na váze.
10.4.2024

CO NAMAZAT NA CHLEBA? NEJLEPŠÍ POMAZÁNKY NEJEN NA JARO

Omrzelo se vám pečivo namazané máslem se šunkou či sýrem? Pusťte se do starých dobrých pomazánek. Ušetříte 2krát!
8.4.2024

TORTANO NAPOLETANO PATŘÍ K JARNÍM SVÁTKŮM V ITÁLII, OCHUTNEJTE

Vařená vejce se dávají jen do mála připravovaných jídel. Neapolský velikonoční dort je jich plný a také navíc několika druhů sýrů a kvalitní uzeniny. Stojí zato jej ochutnat.
5.4.2024

S NOVÝM KATALOGEM SE NACHYSTÁTE NA LÉTO

Jaro ťuká na dveře a vy se začínáte poohlížet, jak v duchu sezony zútulnit váš domov? Od toho je tu náš jarní katalog!
4.4.2024

SKOTSKÁ VEJCE ANEB KAM S VAJÍČKY PO KOLEDĚ

Máte-li doma koledníky, nemáte nouzi o fůru vařených vajec. Pokud jste jich už pořádně sytí, udělejte z nich oběd nebo skvělou večeři.