Blog

9.3.2022

HORKÉ RADY Z KUCHYNĚ III – MRAZENÍ A ROZMRAZOVÁNÍ

Potraviny se velice snadno kazí. Mrazák je jedno z nejúspornějších řešení, jak prodloužit potravinám dobu spotřeby a zdravotní nezávadnost.
8.3.2022

ZAMOTEJTE TO! I

Zamotat v kuchyni něco s něčím znamená jeden z rafinovaných způsobů, jak udržet zvolenou náplň na místě. Zdaleka jej nepoužíváme pouze při dochucení sladkostí.
7.3.2022

SLAVNOSTNÍ POMERANČOVĚ MRKVOVÝ DORT

S nadcházejícím jarem myslíme čím dál častěji na vitaminy. Není divu, že si pak vzpomeneme i na mrkvové dorty a koláče. Jsou vynikající.
3.3.2022

3x OVOCNÉ SMOOTHIE

Smoothies už dávno patří i k našemu domácímu jídelníčku. Lze s nimi nahradit svačinu i lehký oběd v letním vedru a v předjaří znamenají vítanou vitaminovou bombu. 
2.3.2022

ÚKLID PODLE HOROSKOPU

Udržovat prostředí v němž žijeme čisté a prakticky uspořádané, je nesmírně náročné. Tím náročnější, necháme-li si nahromadit nepořádek. Odrazí se i na naší duši.
1.3.2022

MLETÉ MASO K OBĚDU I K VEČEŘI

Dobré a rychle uvařené jídlo z dostupných surovin, to patří k našim častým úlohám v kuchyni. S mletým masem si poradíte naprosto skvěle.
28.2.2022

ÚNOROVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – ARANŽMÁ S BAVLNÍKEM

Domov s rostlinami je útulný. Je moc příjemné mít na místech, kde rádi odpočíváte, kousek přírody.
24.2.2022

ZÁCLONY S BAREVNOU BORDUROU PATŘÍ K NOVINKÁM

Fialová barva je vyhlášenou barvou letošního roku. Na záclony se hodí její jemnější odstín, ladící s jarními květinami.