VYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ

5 CHUŤOVEK K PIVU A VÍNU
8.6.2021
ARANŽMÁ PRO MĚSÍC ČERVEN: ZÁVĚSNÝ KVĚTINÁČ
10.6.2021

Dobré vybavení kuchyně představuje praktický a klidný režim v domácnosti. Ještě navíc existují drobnosti, které zkrátí čas strávený při vaření a vás těší je využívat.

Kuchyně musí být především praktická, k tomu je třeba pořídit zařízení šetřící energii i vodu a vlastnit přístroje, s nimiž je práce bezpečná. Teprve, když je všechno v dobrém chodu, všimneme si, že existují věci, s nimiž nás vaření víc baví, ale zrovna tak i lépe zvládáme úklid nebo servírování jídla na stůl.

Například nepostradatelná rychlovarná konvice, kterou potřebujeme mít při ruce pro vaření zeleniny, těstovin nebo rýže,  urychlí veškeré přípravné práce a dokáže tak snížit náklady až o 50 %. Jak vás přitom potěší, když se k činnosti přihlásí atraktivním červeným podsvícením (viz níže).  Stejně tak vás potěší elektrický nůž, kterým dokonale připravíte masový nářez, oslníte tvořítkem na hamburgery při grilování nebo využijete šikovné sítko na koření, které ponoříte do polévky či do omáčky, aby vám pokrm neskřípal v zubech. Jsou to opravdu maličkosti, ale od toho vychytávky jsou. Něco příjemného vykonají za vás, a vy budete v kuchyni zase o krůček úspěšnější. Řadu dalšího zboží naleznete ve svém e-shopu decoDoma.

17842_eshop_z1

PÁNVE A HRNCE SE NEODŘOU

díky tvarovatelným vycpávkám

Prokládací sada výseků z umělé plsti je zdánlivě nepotřebným pomocníkem. Ale pokud ji nemáte, vaše hrnce a pánve s choulostivými povrchy trpí. Nemluvíme zrovna o levném zboží, takže si ho hýčkejte a chraňte. Barevné proložky jsou k nezaplacení.

PROLOŽKY MEZI PÁNVE, sada 2 ks, syntetická netkaná textilie

18142_142574_1_eshop_z1

DOMÁCÍ VÝROBNA SÝRŮ

tvaroh a čerstvé pomazánky kdykoli vás napadne

Sada na výrobu domácího tvarohu se stane nepostradatelnou součástí vaší zdravé kuchyně. Tvaroh lze dokončit mnoha způsoby pomocí dalších ingrediencí, jako je např. česnek, bylinky, olivy, sušená rajčata, nebo mu dokonce propůjčte sladké chutě díky medu, oříškům a vanilce. Aniž byste museli do obchodu, vytvoříte si skvělé letní pomazánky, které budou chutnat i dětem. Protože i náš redakční test dopadl dobře, pár rad a typů naleznete ZDE.

SADA NA VÝROBU DOMÁCÍHO TVAROHU

16316_z1

VÝSTAVNÍ HAMBURGERY PRO GRILOVÁNÍ

s praktickým rychlotvořítkem

Tvořítko na hamburgery vám může připadat na první pokus zbytečné, ale jen do chvíle, než ugrilujete první kousky. Zjistíte, že práce jde mnohem rychleji od ruky, že porce masa jsou pěkně stejnoměrné a že se s přípravami nemusíte moc trápit. Děláte-li víc jak 3 porce, musíte ho mít! Recept naleznete ZDE.

HLINÍKOVÉ TVOŘÍTKO NA VELKÉ HAMBURGERY

18974_2_e_z2

UŽ ŽÁDNÝ NEPOŘÁDEK

kolem smažených trojobalů

Všichni jsme mnohokrát zažili obalování řízků pomocí kuchyňských talířů. Nejdou přisunout k sobě, takže kolem vznikne docela slušný nepořádek, i když se snažíte o opak. Tohle se vám určitě nestane, pořídíte-li si trojici hlubokých misek, z nichž vejce a strouhanka nelítá kolem. Po práci je složíte těsně na sebe, takže vám ve skříňce nezaberou mnoho místa.

MISKY NA OBALOVÁNÍ, sada 3 ks

13630_z1

KAMARÁD K POHODĚ U ČAJE

zachytí se rukama o okraj hrnku
caje5

+ RECEPT NA BRUSINKOVÉ COOKIES

A něco zábavného nakonec. Fred je věrný čajový parťák, který ze sebe vydá úplně všecko - tedy veškerý obsah čajových lístků, takže vám nebudou plavat v oblíbeném nápoji. Zahákněte ho za okraj hrnku a pár minut počkejte, podle druhu svého čaje. A nezapomeňte si k němu upéct něco dobrého...

DESIGNOVÉ ČAJOVÉ SÍTKO FRED, silikon

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.