SOLÁRNÍ OSVĚTLENÍ K PODZIMNÍMU GRILOVÁNÍ

ZAMOTANÝ ITALSKÝ CHLÉB Z CHYTRÉ FORMY + VIDEO
20.9.2018
7 OTÁZEK KOLEM SNĚHU DO PEČIVA
25.9.2018

Hledání nápadů pro ještě hezčí výraz vaší zahrady či balkonu, se velice často týká solárního osvětlení. Když se vám za oknem sama od sebe rozsvítí barevná lucerna, je to příjemný pokyn, vyjít na vzduch.

Je to tak, první nápor chladných dnů nás určitě ze zahrádek nevyžene. K přípravám na společenský večer však bude patřit pár věcí, na něž jsme v horkém létě zapomněli, že existují. Skládací židličky a křesla je třeba opatřit zateplujícími polstry, hostům nabídněte plédy a hebké deky a opět přichystejte gril. Pod širým nebem, byť trochu dříve potemnělým, chutnají žebírka a steaky možná ještě trochu víc, než v parnu.

Pokud negrilujete, pak je ten správný čas pro přenosná zahradní ohniště, do záhonů s veškerou opatrností zapíchněte hořící louče a dáváte-li přednost bezpečnějším světýlkům, pak jsou na místě zmíněné solární lampy.  V zahradě se postarají nejen o vaše kroky bez nehod, ale díky nim si dopřejete sympatický estetický zážitek. 


LAMPY POSTAVTE NEBO ZAVĚSTE A NECHTE JE CELÝ DEN SBÍRAT ENERGII

lucerny1
Pozvali jste přátele na podvečerní grilování? Pak nezapomeňte hned ráno zkontrolovat, zda jsou vaše solární lampy DREAM na příznivém místě na sluníčku. Při prvním nabíjení potřebují 6-8 hodin slunečního svitu, aby mohly váš večer provázet intenzivním bílým světlem, nebo měkkým barevným světlem. Lampy můžete postavit do zvoleného místa, případně zavěsit za drátěná očka na terasu či do větví stromů. Protože lampy využívají solární energii, nikde se vám nebudou plést žádné kabely.

DALŠÍ MOŽNOST JAK DEKOROVAT ZAHRADU

lucerny2
Solární lampy jsou konstruovány tak, že je můžete nejen položit na stůl nebo zavěsit, ale také pomocí přídavné tyče zapíchnout do trávníku. Lampy jsou zhotoveny v kombinaci kovu a plastu, takže odolávají nepříznivému počasí, avšak v extrémních podmínkách - např. ve velkém dešti, sněžení a mrazu jim poskytněte svou laskavou ochranu. Kromě stříbrného pláště nabízíme také provedení v bronzovém kovu.

JEDEN MOMENT Z BAREVNÉHO SPEKTRA

lucerny3
A na závěr ještě jedna barevná podívaná. Přepnete-li světla z bílé varianty do barevné, solární lampy se vám předvedou v celém spektru odstínů. Prostor se tak zbarví do červeně, zeleně, azuru, oranžové i modré a v pomalém prolínání světla strávíte kouzelný večer, který odplaví všechny starosti a okolní realitu...

DALŠÍ TIPY NA SOLÁRNÍ OSVĚTLENÍ NALEZNETE V TOMTO ČLÁNKU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.