S NOVÝM KATALOGEM SE NACHYSTÁTE NA LÉTO

SKOTSKÁ VEJCE ANEB KAM S VAJÍČKY PO KOLEDĚ
4.4.2024
TORTANO NAPOLETANO PATŘÍ K JARNÍM SVÁTKŮM V ITÁLII, OCHUTNEJTE
8.4.2024

Začátek dubna je období, kdy se řada z nás začíná poohlížet po letním zboží. Ať už je to vyndávání lehčího oblečení do přední části skříně, plánování letní dovolené nebo chystání zahrady a balkónu na jejich hlavní sezonu. A my doufáme, že vám s tím i letos pomůže náš letní katalog, který je jako vždy nabitý praktickými novinkami a krásnými věcmi pro váš útulnější domov.

V úvodu katalogu vždy nabízíme několik barevných kolekcí a tentokrát padla volba na energickou sytě červenou i na pastelové odstíny – hlavní hvězdou je pudrová růžová a na titulní stránce vyobrazená něžná modrá, která vás díky krásnému dárku k nákupu v podobě plátěné kabelky může doprovázet na každém kroku.

V případě červené se rozhodně těšte na puntíky, ať už na kuchyňském vybavení nebo třeba na povlacích na polštářky, v jejich případě je to netradiční kombinace červených puntíků na bílé. Ve zmiňované pudrově růžové vynikne třeba souprava SYDNEY deky a polštářku s hebkým beránkem.

Za teplých letních nocí doma i na chalupě jistě oceníte také skvělé lehké deky s potištěným sypkem, které není třeba povlékat, což ušetří spoustu práce a starostí a až to bude potřeba, deku celou tak, jak je, vezmete a dáte do pračky. Nabízíme celou řadu nových květinových i geometrických vzorů, většina souprav je navíc z českých dílen. 

A jaké další novinky vás potěší?

20378_eshop_z1

Nákupy v pohodě

Skládací košík s termoizolací v horkém létě vyřeší nejeden problém s dovozem chlazených nebo dokonce mražených potravin i ve chvíli, kdy vás čeká delší cesta nebo se někde potřebujete cestou z obchodu ještě zastavit. Nosnost je 10 kg, praktické rozměry 48 x 28 x 28 cm jsou pohodlné při přenášení.
53328_img_2062_eshop_z1

Běhoun plný letních květin

Vyšperkujte si letní oběd, ať už bude ve venkovní pergole nebo klasicky u domácího stolu, krásným běhounem. Květy různých barev a tvarů jsou rozprostřené po celém obvodu a díky speciálnímu materiálu se velmi dobře udržuje: vyroben je ze 100% polyesteru, takže lze prát až na 40 °C, dobře schne a v podstatě se nemusí žehlit.
53329_img_1842_2-ks_eshop_z1

Letní louka pod hlavou

Zamilovali jste se do heboučkého mikrovlákna, ze kterého vyrábíme celou řadu našeho povlečení? Nedivíme se, dotknout se tohoto materiálu je prostě láska na první pohlazení. A nyní je tu skvělá zpráva: máme pro vás ze stejně hebkého mikrovlákna i dekorační polštářky s motivem rozkvetlé luční louky.
56307_img_3258_eshop_z1

Rychleschnoucí osušky do každé rodiny

Možná i vy si ještě myslíte, že všechny ty rychleschnoucí osušky jsou úplně zbytečný vynález. Opak je ale pravdou! Moderní materiál s jemným chloupkem je výjimečně měkký, lehký a maximálně šetrný k pokožce. Samozřejmostí je dostatečná velikost 70x140cm, pečlivé lemování paspulkou a poutko na pověšení. Dokonale měkké ručníky tak konečně mohou mít i ti, kdo nemají sušičku a naopak je trápí tvrdá voda!
 

Články, které by vás ještě mohly zaujmout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.