PODZIMNÍ KATALOG ZAHŘEJE NA TĚLE I NA DUŠI

TVAROŽNÍK – HEDVÁBNÝ DEZERT PLNÝ BÍLKOVIN
22.8.2022
BYLINKOVÁ LÉKÁRNIČKA ANEB CO UZDRAVÍ JETEL
25.8.2022

S každým novým ročním obdobím přichází i nový katalog vašeho oblíbeného obchodu decoDoma. I díky vašim podnětům a připomínkám vám můžeme pro podzimní sezonu představit další řadu krásných i praktických záležitostí, díky nimž je bydlení především radost a zábava.

Jeřabiny na stromech mají svoji sytě oranžovou barvu, což předznamenává začátek školního roku a sním se neúprosně blížící začátek podzimu. Letní oblečení bude potřeba vyprat a zazimovat, ze skříní a sklepů se vyndají bund a svetry a sandále v botníku vystřídají zavřené boty, s postupujícím podzimem a ubývajícím slunečním svitem postupně i ty zateplené.

S tím vším vám už pořádnou řádku let pomáháme i blogu decoDoma radami, jak využít prostory naplno nebo jak je zkrášlit dle sezony i nejnovějších trendů. Na e-shopu vám pak nabízíme řadu produktů, které vám s tím vším pomohou nebo vám prostě jen udělají radost. Celý podzimní katalog si můžete prohlédnout prohlédnout v elektronické verzi. K objednávce nad 1500 Kč navíc nyní dostanete zdarma krásný dárek: hebké mikrovláknové povlečení Liana z naší exkluzivní kolekce Lavande. Více se dozvíte na tomto odkazu.

Letošní podzim se opět můžete zachumlat do teploučkých beránkových dek z mikrovlákna, které vám zpříjemní venkovní posezení večer u oblíbeného filmu. V sadách jsou navíc i heboučké polštářky a podložky, které využijete jako prostěradlo – a vaše postel tak bude vybavená i pro největší zmrzlíky. 

Obývák či pracovnu můžete obměnit díky novým nádherným povlakům na dekorační polštářky – zejména ty gobelínové jsou opravdu stylové.

V nabídce najdete celou řadu krásných nových LOŽNÍCH POVLEČENÍ, zejména dámy si přijdou na své v krásných hřejivých MÓDNÍCH DOPLŇCÍCH, zkrátka ale nepřijdou ani pánové, na aktuálnosti začnou získávat i PONOŽKY NA SPANÍ.

Aby váš spánek opravdu nic nerušilo, nezapomeňte na výběr kvalitní MATRACE. A pokud jste s tou svou aktuálně spokojeni, nezapomeňte ji na zimu otočit, aby se neproležela jen z jedné strany, a případně ji doplnit také vhodným chráničem.

vaši pohovku potěší některý z nových PŘEHOZŮ, které ji ochrání před skvrnami a zamaskují i drobné nedostatky způsobené letitým používáním, nebo jí můžete dát rovnou nový kabát v podobě SUPER ELASTICKÝCH POTAHŮ na pohovky, lenošky, křesla i taburety, díky kterým si je prakticky přečalouníte úplně sami.

Všechny novinky pak najdete přehledně v záložce Nově v nabídce.

V každém případě je z čeho vybírat a v chladných dnech, které teď panují, nějakou tu beránkovou deku oceníte i s předstihem.

54245_img_6493_eshop1

POVLEČENÍ, KTERÉ V ZIMĚ HŘEJE, V LÉTĚ CHLADÍ

Zatímco v letních měsících oceníte lehké povlečení, které příjemně chladí, v zimě se člověk rád zachumlá pod pořádně teplou deku, která jej jemným chloupkem klidně i pohladí. Už naše babičky na to používaly flanel, jehož obdoba –⁠ mikroflanel –⁠ je i na zimní straně úžasného povlečené DUAL FEEL. Zimní strana s mikroflanelem rychle zahřeje, letní strana z hladkého mikrovlákna příjemně ochladí.
55560_img_0970_vykryt_eshop_z1

VLNĚNÁ VESTA PRO DOKONALÉ POHODLÍ

Možná i vy patříte k těm, komu pro tepelný komfort stačí teplá vesta: netáhne v ní na záda a při práci doma nebo zahradě nepřekáží objemné rukávy. Hřejivá vesta z pravého ovčího rouna je úžasným pomocníkem v chladném období. Vesta má 2 praktické kapsy, zapínání na zip a krásný potisk inspirovaný norskými vzory, prát ji můžete normálně v pračce na program vlna a 30 °C. Dámské velikosti jsou v nabídce až do 2XL, pánská ve vzoru KÁRO až do 5XL.
55527_kviti_vykryt_eshop_z1

GOBELÍNOVÉ POTAHY NA DEKORAČNÍ POLŠTÁŘKY

Nádherný vzor květin na černém podkladu, navíc vytkávané ve stylu gobelínu –⁠ tenhle povlak na polštářek udělá z každé pohovky kousek hodný zámeckého salonu. V nabídce jsou i další aktraktivní a nejen květinové vzory. Potah je z jedné strany vzorovaný, z druhé jednobarevný, a pasuje na polštářky velké 45 × 45 cm. Díky praktickému zapínání na zip se snadno sundávají i nandávají.
51904_img_9206_mrazive_okno_esho

BERÁNKOVÁ SOUPRAVA Z MIKROVLÁKNA

Jedním z největších každoročních hitů na decoDoma jsou beránkové deky a soupravy. Kdo by se taky nechtěl v křesle na verandě nebo večer na gauči u oblíbeného filmu zachumlat do měkkého beránka! Vyrobený je z mikrovlákna, které je vhodné i pro alergiky. Přikrývka je dvojvrstvá –⁠ z jedné strany je dekorovaný mikroplyš s jemným vlasem, z druhé strany je imitace ovčího rouna SHERPA s vysokým vlasem. V 3dílném setu najdete deku 140 × 200 cm, povlak na polštář 70 × 90 cm a podložku 130 × 200 cm, která poslouží jako hřejivé prostěradlo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.