NOVINKY MEZI BERÁNKY

VÁNOCE Z KATALOGU
23.10.2019
PŘEDE DVEŘMI JE HALLOWEEN
29.10.2019

Chlupaté tipy na dárky jsou v zimě vítané. S výrobky z hebké imitace beránčí kožešiny nadělíte pořádnou porci pohody a radosti.

Nabídka beránkových dek, přikrývek i povlaků na polštáře má něco společného - je to mikrovlákno, z něhož vznikají měkké, hřejivé a hebké materiály vhodné pro zimní období. Je tak příjemné zavrtat se pod chlupatou peřinu a spočinout na beránčím polštáři. O tom, jak nádherně je v hebkém pelíšku, vás nejrychleji přesvědčí děti, a teplé bačkory k televizi také nejsou k zahození.

Imitace kožešiny v přírodní barevnosti se skvěle kombinuje se vzory a barvami počesaných textilií, z nichž jsou ušity svrchní díly. Patří k nim například mikroflanel nebo manšestr. Nemusíte se bát, že se světlé přikrývky a deky brzy zašpiní a poničí. Výrobky si perfektně rozumí s pračkami nastavenými na teplotu 40 °C a velice rychle schnou. Vzhledem k tomu, že materiál nepodporuje alergie, mohou ho vyzkoušet i alergici.

Abyste udrželi vzhled svých beránků stále v dobré formě, používejte prací prostředky na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel a k tomu antistatickou aviváž SLEEP WELL, kterou rovněž zakoupíte na našem e-shopu.

Další informace o dekách, plédech a beránkových kompletech naleznete v následujícím článku:

 

SKVĚLÝ TIP NA DÁREK

berani1
To se rozumí samo sebou, že když se vyklubete z pod teplé deky, potřebujete vklouznout do stejně teplých bot. K našim předvánočním novinkám patří komplet přikrývky v kombinaci úplet / beránek, k němuž patří v jednom dekoru i pantofle. Komplet lze zakoupit s velikostí pantoflí 37-38 a 39-40.

RYZE PÁNSKÁ ZALEŽITOST...

53923_p25793001-1-eshop_z2vyrez
Hebký povrch kožešiny i mikroflanelu na lícové straně pokrývek, svádí výrobce k tomu, aby se na nich nejčastěji objevovaly romantické dekory. Ale v naší nabídce objevíte i robustní geometrické vzory ve stylu AZTÉK nebo velké káro. K horkým novinkám patří také tato přikrývka s dekorem kravské kůže. Tak jako ostatní výrobky je antialergická, nedrží se v ní roztoči a snese časté praní. Ve stejném dekoru si můžete zakoupit také dekorační polštářek s rozměrem 40 x 40 cm pro dokonale sladěnou pohovku.

...A TROCHA ŽENSKÉ NĚHY

53577_img_0225_eshop-2_z3vyrez
Beránková deka ROSABELLA patří k výrobkům, které vyberete ženě každého věku. Imitace beránčího kožíšku SHERPA je v dvouvrstvé kombinaci se sametově jemným mikroplyšem naprosto neodolatelná. Dekor růží jen završuje hebkou romantickou náruč, kterou deka nabízí. Okraje přikrývky jsou zakončeny pružným ozdobným stehem, takže se nevytahují a dobře drží tvar. Ve stejném dekoru lze zakoupit také sadu zahrnující přikrývku, beránkovou podložku a povlak na polštář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.