NOVINKY Z LETNÍHO KATALOGU

6x Z KOŠÍKU VELIKONOČNÍHO ZAJÍČKA
26.3.2019
TŘI SLADKOSTI Z KOBLIHOVAČE CLATRONIC + VIDEO
28.3.2019

V tuto chvíli je docela těžké myslet na léto, protože nastupující jaro nás okouzluje na každém kroku. Přesto se brzy setkáte s naším novým katalogem, kde bude letní nálady vrchovatě.

Mám tu výhodu, že do něj mohu nahlédnout ještě ve fázi příprav. Když jsem hledala ve své mysli pocity vystihující léto, jednoznačně jsem se zastavila u romantiky a příjemných požitků. V létě je příjemné cestovat, být venku na teplém vzduchu, prázdninově lenošit, a jíst a pít něco hodně moc dobrého. Návraty domů by se měly odehrávat v milém prostředí, kde je všechno uspořádáno na svých místech a urovnáno. Ti prozíravější z nás teď právě gruntují své domácnosti a vymýšlejí, co kde vylepšit a přesunout z místa na místo právě proto, aby konec jara v klidu a pohodě přeběhl do léta.

Myslet na zadní kolečka se vždycky vyplatí. Zpřehlednění domácnosti vykonejte právě teď, do jarních svátků. Občas je venku syrovo, tak využijte čas, než vás pěkné počasí vyžene do přírody a do zahrádek (nicméně na ty už jsme myslely také) a nejprve se nemilosrdně zbavte věcí, které už dosloužily nebo nejsou pěkné. Opotřebovaný čalouněný nábytek jde ovšem ještě zachránit novými napínacími potahy, nekonečné vaření v kuchyni lze urychlit šikovnými spotřebiči, a ložnici nechte rozkvést květinovými záclonami ušitými na míru, povlečením nebo přehozem na postel. Cest k příjemnému bydlení je bezpočet. Alespoň některé vám pomůžeme zrealizovat.

Na e-shopu naleznete celou řadu letních novinek, a pokud patříte k našim stálým zákazníkům, dostanete tištěný letní katalog do svých schránek. Pro všechny zákazníky platí výhoda získat sadu 4 ks smaltovaných misek za objednávku nad 990 Kč, informace naleznete ZDE.

Opotřebený povrch vašich křesel a pohovek můžete lehce skrýt pod novými napínacími potahy. Během chvilky bude váš nábytek zase jako nový. Napínací potahy ASTRATO jsou dokonale pružné, do šířky i výšky se přizpůsobí téměř každému typu sedací soupravy. Aby potahy dobře držely na svém místě, je vhodné zakoupit molitanové upevňovací válečky, které látku dokonale zafixují v potřebném tvaru. Vybrat si můžete z promelírovaných odstínů modré, béžové, středně hnědé a šedé: MODRÉ BIELASTICKÉ POTAHY ASTRATO na dvojkřeslo, 1695 Kč.
Jakkoli máte krásné povlaky na lůžkoviny, ráno nevypadá pomačkaná postel líbivě. Skvělým řešením je rozměrný přehoz na postel, pod nímž se peřiny schovají. Směsový materiál z bavlny a polyesteru působí díky prošívání stále upraveně. Květinový vzor ve středomořském stylu vytvoří v místnosti příjemnou letní atmosféru: PŘEHOZ NA POSTEL CRYSTAL, 250 x 270 cm pro dvojlůžku a 180 x 270 cm pro jednolůžko, 995 / 895 Kč.
Léto bude plné cestování, čemuž předchází pakování, které je často bojem o místo. Perfektním řešením je skládací rychlovarná konvice. Díky tělu z pružného silikonu ji lze sklapnout na výšku 12,5 cm. Když konvici rozložíte, splňuje veškerou výbavu kuchyňských rychlovarných konvic, jako je ochrana proti přehřátí, skryté topné těleso i podsvícení. S objemem 0,8 l na cestách výborně postačí: CESTOVNÍ RYCHLOVARNÁ KONVICE BOTTI, 699 Kč.
Sklenice, která má jeden ochranný plášť navíc, uchová teplotu vašeho nápoje po delší dobu. Má velký objem, takže se výborně hodí pro letní drinky s ledem, ledové čaje a limonády. V horkých dnech bude vaším příjemným společníkem stejně tak, jako dvouplášťové hrnky DOBLO s objemem 360 ml: SKLENICE DOBLO, 500 ml, 199 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.