NOVÉ SADY NÁDOBÍ NA VAŘENÍ

10 TIPŮ JAK SE ZABAVIT S DĚTMI
17.3.2020
PASTELOVÉ SMALTY SLUŠÍ KVĚTINÁM I ZELENINĚ
19.3.2020

Kvalita uvařeného jídla je přímo úměrná kvalitě použitého nádobí. Nádobí, které se skvěle udržuje, nám šetří čas i peníze.

Kolikrát za život jste si koupili novou sadu na vaření? Ano, dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky. Vždy se snažíme vybírat pečlivě a nádobí nám slouží po dlouhou dobu. Ale i jeho životnost není neomezená. Tedy, ruku na srdce - nepřesluhuje vaše nádobí už přes čas?

Přiznávám, že první velkou sadu nerezového nádobí jsem měnila po dvaceti letech. Když jsem ho před léty vyměnila za hliník s keramickými vnitřky a skleněnými poklicemi, vařilo se mi podstatně lépe. Hliníkové nádobí je ultra lehké, má silná dna, ke keramickému povrchu se nic nepřichytí a poklicemi s otvory pro odvod páry je krásně vidět dovnitř.

Těmito finesami jsou dnes samozřejmě vybaveny i nerezové soupravy, které v kuchyních stále zaujímají první místo. Vedle nich jsou tu hrnce, pekáče a pánve, kterým čas neublíží, ba přímo jim nahrává. Je to například litinové nádobí, které když je dokonale „zapečené”, vaří se v něm jedna báseň. Podobnou kvalitou se vám dokáže odměnit i smaltované nádobí. A co se týká pečení, nedám dopustit na keramické zapékací mísy a pekáče. Buchty a ovocné bublaniny jsou z nich prostě nejlepší. Někdo si rád složí soupravu z jednotlivých kousků nádobí s preferencí toho, co nejraději pro svou rodinu připravuje. Pokud se teprve zařizujete, dejte ale přednost základní sadě, a teprve podle potřeb doplňujte ostatní.

 

Inspirujte se na našem e-shopu, který je se všemi ohledy na zdraví zaměstnanců stále v provozu.

Moderním kuchyním zasahujícím do obytných prostor sluší jednoduchost. Nerezové nádobí zapadne do interiéru svým elegantním vzhledem. Ale pro volbu nádobí z nerezové oceli se rozhodne každý, kdo si potrpí na vysokou kvalitu zpracování, praktičnost a dlouhou životnost kuchyňského vybavení. Souprava se pyšní pětivrstvým sendvičovým dnem pro úsporné vaření, je vhodná na všechny typy sporáků i do trouby do teploty 180 °C: GURMET LINE, desetidílná sada nádobí + sedmidílný komplet kuchyňského náčiní se stojanem.

Hliníková sada nádobí s třívrstvým granitovým povrchem je určena ke zdravému vaření bez tuku. Nádobí má kvalitní TURBO indukční dno, které rovnoměrně rozvádí teplo. Nepřilnavé povrchy splňují veškeré nároky na moderní a ekonomické vaření a snadno se udržují. Hrnce jsou vhodné pro vaření na všech typech sporáků včetně indukce a lze je mýt v myčce nádobí. Aby nádobí zůstalo dlouho v dokonalém stavu, je vhodné používat teflonové nebo dřevěné kuchyňské náčiní. Hrnce mají ergonomické měkčené rukojeti padnoucí dobře do ruky, což zvyšuje bezpečný provoz kolem. Doplňují je poklice z termo skla s elegantními nerozovými úchyty: SADA 15 DÍLŮ NÁDOBÍ BURGUNDY METALIC LINE s kuchyňským náčiním a 2 odkládacími podložkami pod hrnce.

Kuchyně s jemnou patinou zašlých časů překypují útulností. Provází je dřevěný nábytek s drásanými povrchy, malované kachle, keramika a silnostěnné sklo. Sada smaltovaných hrnců s oblíbeným dekorem cibuláku sem zapadne velice dobře. Smaltovaná ocel je léty osvědčený materiál pro výrobu kvalitního nádobí ke každodennímu použití. Hrnce jsou určeny na všechny typy varných ploch včetně indukce, velmi dobře vedou teplo, čímž ušetří váš čas i spotřebu energie. Zkrátka inovace se jednou za čas opravdu vyplácí: SADA SMALTOVANÝCH HRNCŮ ONION, 6 dílů.

TIP NAKONEC

Do nerezových a smaltovaných hrnců přidávejte sůl až do vroucí vody. Jinak může na dně zanechat drobné flíčky. Z nerezových povrchů je vyčistíte speciálním čistidlem na nerezové nádobí.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.