NEJKRÁSNĚJŠÍ VALENTÝN: PRO PARTNERA, MAMINKU I DĚTI

SVÍTÍCÍ DEKORACE DO BYTU
6.2.2023
NEPEČENÝ LANÝŽOVÝ DORT – ANEB VYUŽIJTE SUROVINY Z VÁNOČNÍHO PEČENÍ V
9.2.2023

Svatý Valentýn tu bude za týden - a my tu pro vás máme pár nápadů pro navození té pravé valentýnské atmosféry. Pokud objednáte ještě tenhle týden, přijde vám zásilka tak akorát včas!

Svatý Valentýn byl křesťanský kněz (a nejspíš i první biskup v dnešním italském městě Terni), který ve starém Římě tajně oddával snoubence. Za o ho stihl trest a 14. února 269 zemřel mučednickou smrtí. Na jeho počest se od té doby slaví svátek svatého Valentýna jako svátek všech zamilovaných a lásky obecně. A je úplně jedno, zda jde o lásku mileneckou nebo třeba rodičovskou.

Přiznávám, že s mým mužem jsme Valentýna nikdy neslavili, ale velmi ráda vzpomínám na drobné dárky, které pro nás všechny měla každoročně připravené moje mamka.

A co si pro svoje milované letos připravíte vy?

19805__4_eshop

Řekni to hrnkem

Můj oblíbený drobný dárek prakticky komukoliv je hrnek. Naprosto chápu, proč někomu přeroste sbírka hrnků přes hlavu. Svět je plný tolika nádherných hrníčků! Mrkněte rovnou na celou naši nabídku, pokusila jsem se vám vybrat tři nejkrásnější valentýnské, ale výběr to byl opravdu těžký a vkus máme každý trochu jiný. Tak schválně, jestli vyberete ještě hezčí kousky než já!
19507_3_eshop_new

Svíčka pro atmosféru

Co by o bylo za romantický večer bez zapálené svíčky! A tyhle hoří dost dlouho na to, aby váš byt provoněly na pěkných pár dní. Vybírat u nás můžete z klasiky i z ekologických sójových svíček, pocházejících z řemeslné výroby. Sójový vosk je ekologický sám o sobě a vůně je m dodávána pomocí éterických olejů. Svíčka jako taková je v upcyklovaném (znovuvyužitém) skle, jehož matný povrch svělo příjemně rozptyluje. Čistší už o prostě nemůže být!
5483601_img_0848_eshop

Povlečení pro příjemný večer

Nové povlečení člověk nekupuje každý den, tak proč si s ním neudělat společně radost třeba právě na Valentýna. Vybírat můžete hřejivé mikroplyšové nebo teď na blížící se teplejší počasí už bavlněné nebo renforcé (což je typ bavlněného plátna). Oceníte i výhodné sady prostěradel a povlaků na polštáře, deky a polštářky. Vše dokonale sladěno a navíc ušetříte!
16575_590895_300dpi_eshop

S láskou pro děti

Dětský sortiment nevoří velkou část naší nabídky, rozhodně ale ne zanedbatelnou. Najdete u nás krásné hračky, dětské motivy na povlečení i talířích, koberce i společenské hry. Zkrátka od všeho něco a pro všechny věkové kategorie, od batolat pro teenagery. A uznejte sami, i že dítě si zaslouží svůj vlastní, pořádně velký hrnek na čaj nebo kakao. Protože toho není nikdy dost. Ostatně, stejný hrnek, jako vidíte na fotce, máme v nabídce i s kočičím motivem!
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.