ZÚTULŇOVACÍ VÝZVA – den šestý

VYUŽIJTE KUCHYŇSKÝ PROSTOR NA MAXIMUM
21.7.2023
ZÚTULŇOVACÍ VÝZVA – den sedmý
22.7.2023

Klíčovou vlastností prostoru kde spíme, je jednoduchost.  Je místem příjemného odpočinku, a proto bychom ji měli vybavit tak, aby byla nejen pohodlná, ale i útulná.

Ložnice je místem, kam nevodíme návštěvy, kde je kus našeho nejintimějšího soukromí. Očekáváme zde klid a žádný rozruch. Zamyslete se, co by z ložnice mohlo zmizet a co by jí naopak dodalo na útulnosti. Jednou z oblíbených proměn ložnice je prostá výměna ložního povlečení a přehoz, díky kterému je rázem uklizeno. K zútulnění prostoru přispějí náruče polštářků a měkké kusové koberce. Nezapomeňte také na závěsy, které se postarají o ničím nerušený spánek. 

 

 

NECHTE VAŠI LOŽNICI ROZKVÉST

90082_img_1159_eshop(2)_z1

Povlečení dokáže ložnici během pár okamžiků zcela proměnit. Udělejte z ní květinovou louku, námořnický pokoj nebo oázu klidu. Potřebujete-li  v letních dnech ložnici pocitově ochladit, vsaďte na barvy. Patří mezi ně samozřejmě bílá. Není ale nutné hned vymalovat ložnici, stačit bude pár doplňků. Vyměňte povlečení za to z  chladivých barev jako je levandulová, tyrkysová, mentolová a šedá.

Vybavíte-li si vyskládané komínky prádla z prádelníků našich babiček, určitě tento styl už nenapodobujete. Naopak, pořiďte si jen pár sad, ať si zase za čas můžete dopřát nové vzory a barvy. Je to příjemná změna, díky níž vaše ložnice omládne nebo s několika doplňky úplně změní styl.

JAKO V HOTELU

54230_img_5535_eshop_z1

A ještě jedna důležitá věc – povlékněte si fůru malých polštářků. Občas se přihodí, že se člověk dostane do postele dřív, s knížkou a s časopisem. To se pak polštářky moc hodí. Navíc si budete připadat jako v luxusním hotelu. Kombinujte různé struktury, ale také barvy. Pokud chcete mít výběr bez práce, vsaďte na naše sady rodinného povlečení, kde už získáte povlaky na polštářky automaticky. 

ŽALUZIE, ZÁCLONY NEBO ZÁVĚSY?

549375401_b_eshop_z1

O tom rozhodne množství světla padající do místnosti. Spánková hygiena vyžaduje šero a tmu, jen tak si dokážete kvalitně odpočinout. Jednou z možností je pořídit žaluzie (látkové, bambusové či dřevěné), které omezí sluneční paprsky. Dobré podmínky ke spánku zajistí textilní závěsy. Zvolíte-li tmavé barvy, zastíní celou místnost a ráno je zase stáhnete do stran. Časté praní jim nevadí a dekoračním závěsům EASY stačí žehlení kolem 100 °C. Na e-shopu je nabízíme v mnoha odstínech.

UKLIZENO S ELEGANCÍ

53481_sofia-03-c04-azul_eshop_z1

Přehozy na postel jsou dobrým řešením, když chcete mít rychle uklizeno. Přizpůsobí se každému typu postele a pokud dosahují až na zem, prostor vypadá blahobytně. Přehoz na postel INES máme ve dvou rozměrech - 180 × 270 cm pro jednolůžko, nebo 250 × 270 cm pro dvojlůžko. Sendvičový materiál je pevný a nemačká se, takže můžete na lůžku bez peřin spočinout i ve dne.

K zútulnění prostoru přispějí i měkké kusové koberce. Ložnice vám nabídne celou náruč hebkého a příjemného textilu!

SNÍDANĚ DO POSTELE

maky1-1

Ke krásnému ránu si dovolte jednou za čas i lenošení. To nejlepší začíná  snídaní do postele. Máme pro vás úžasný tip, jak se s ní během chvilky vrátit do postele. Jsou to lívance pečené v troubě – těsto vytvoříte za 10 minut a za dalších 10 minut je upečete. Lívanečky nejsou přeslazené, ani nacucané tukem, a hlavně se vytvoří bez vaší asistence. Vy si zatím můžete v klidu uvařit kávu nebo našlehat tvaroh. Jedí se teplé, kdy jsou nadýchané a nejchutnější. Samy se vytvarují do prohnutého tvaru, takže se výborně plní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.