JAK DAROVAT RUČNÍK? ORIGINÁLNĚ SLOŽENÝ!

OSTRUŽINOVÉ MUFFINY S MEDEM
2.9.2024
KŘUPAVÉ SÁDLOVÉ PLETÝNKY KROK ZA KROKEM
5.9.2024

Ručník je vděčným dárkem snad od dob, co se začaly využívat. Dnes už sice není zvykem skládat dívkám téměř od dětství výbavu čítající plátěné košilky, ložní prádlo či nádobí, hebký ručník ale potěší i dnes. Zejména, když jej hezky poskládáte a něco k němu přibalíte.

Vkusně, jednoduše a přitom originálně poskládat ručník přitom vůbec nemusí být těžké, když k tomu dostanete dobrý návod. Několik takových jsem našla v historii našeho blogu a rozhodla se je připomenout všem, kdo třeba už začínají promýšlet vánoční dárky. Ani „obligátní“ kosmetika totiž nemusí být nuda, když ji zabalíte třeba právě s krásným ručníkem.

K některým v článcích najdete i videa!

V úvodu zmiňovaná kosmetika (či jiné koupelnové propriety) může a nemusí být hlavním dárkem, záleží jen na vašem záměru. Tohle jednoduché dárkové balení zvládne opravdu úplně každý, dokonce i děti, nejtěžší je na tom asi zavázat mašli. :-) Díky tomuto nápadu nebude potřeba už ani balicí papír. 

Složit z ručníku medvídka už je o něco složitější, proto jsme pro vás nachystali detailní videonávod, se kterým to zvládne opravdu každý. Může to být hezký ručník pro vnoučka či vnučku, složit tak ale lze i osuška jako dárek k narození miminka. Dejte nám pak vědět, jak se vám skládání povedlo!

Chcete někoho potěšit lahví něčeho dobrého? Pokud si potrpíte na vtípky, můžete ji klidně poskládat prostě z ručníku (a tu skutečnou schovat do jiné krabice). Ručník složený jako lahev je hračka, hotovo je doslova za pár minut – a navíc potřebujete jen kousek stužky.

Pro děti i pro dospělé, na jaře i na Vánoce. Ušaté ručníky jako originální obal na pár kousků kosmetiky určitě zaujme na první pohled a opět se jedná o velmi jednoduché řešení. Kromě dárkových předmětů si připravte kousek stužky, kousek kartonu a celofán jako obal.

Obdarovaného můžete potěšit i úpravou samotného ručníku. Tak prostá věc, jako jsou pestrobarevná poutka z barevných stužek, totiž určitě potěší a přinese hravost a nápaditost do každé koupelny. Protože co si budeme, i když ručník má poutko z výroby, mnohdy je prostě krátké a reálně se za něj ručník věší nekomfortně.

Který ručník si do dárkového balení vyberete vy?

Tipy nejen na péči o vaše ručníky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *