MEDVÍDEK Z RUČNÍKU + VIDEO

DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO STŘELCE
30.11.2016
MIKULÁŠSKÉ DÁRKOVÉ PYTLÍKY
2.12.2016

ornament_01

Dobrých nápadů, co dát komu k Vánocům, není nikdy dost. Vánoce jsou každý rok, a tak je nejlepší dát takové věci, které se během kratšího času spotřebují nebo opotřebují. Vždycky se trefíte!

Například takové ručníky. Tu a tam je musí doplnit každý z nás, důvodem může být i sladění textilií s novým zařízením a pod. V žádném případě ručníky nepatří k zanedbatelným dárkům. Vyberete-li dobrou kvalitu, a k tomu vystihnete správné barvy interiéru, dárkem stoprocentně potěšíte. Každý má rád občas změnu, a je příjemné mít nové, hezké věci.

Věnujete-li ručníky s nějakým vtipným nápadem, bude to bonus navíc. Naučte se třeba složit ručníkového medvídka. Tento nápad mě úplně okouzlil, tak jsem se o něj pokusila také. Kupte sadu ručníků a z jednoho umotejte medvěda. Zabalte všechno dohromady, přidejte mýdla a kosmetiku – a máte dárek jako hrom! Já jsem jeden jemný ručník zakomponovala do ozdobené krabice s dárkem pro kamarády, kteří čekají miminko. Smotat ručník se naučíte za chviličku. Jak na medvěda, uvidíte na následujícím videu…

ornament_02

CO BUDETE POTŘEBOVAT

Myslím, že je všechno zřejmé. Jenom dovysvětlím, že k výchozí pozici skládání je nutné ručník zkrátit přehnutím asi o 1/3 délky. Z této silnější části ručníku vzniknou nohy. K vytvarování medvídka si připravte 3 tenké gumičky, které se ve froté docela ztratí, a pak cokoli na zdobení. Na velikosti ručníku nezáleží. Z malého bude prostě malý medvídek. Dokonce se mi podařilo zpracovat velký ručník s vytkanou bordurou, která materiál dost zpevňuje. Medvěd ale tím pádem dostal vyšívanou košilku. Se zdobením se můžete docela vyřádit. Zavažte třeba mašličky kolem obou uší, pod hlavičku vyrobte bryndák s věnováním, klidně naznačte i čumáček nebo oči.

Dárkovou krabici jsem vystlala krajkou a dozdobila jsem víko. Přidejte drobné dárky, a je to! Užijte si trochu zábavy.

2 Comments

  1. maměnka napsal:

    Velice šikovné!
    Tímto způsobem se pokusíme s vnučkou udělat dárek , který ona pak dá své mamince a mé dceři k Vánocům.

  2. Jana napsal:

    Hezký den,
    užijte si s vnučkou hezkou zábavu!
    Medvídek vznikne snadno, jen je třeba využít trochu slabší ručník, dopadne to pak velice úhledně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.